Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου» – Συνεχίζει αμετανόητος ο Παύλος Πολάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να διαγράφει τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη.

Αφορμή το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Χανίων.

Επέμεινε σε όσα είπε

Λίγη ώρα αργότερα, και αφού ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την αίθουσα, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες επανέλαβε τις αναφορές περί «υποτιμητικής όψης» από συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας προς το πρόσωπό του.

«Όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο, είχε διαρκή υποτιμητική όψη, ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό. Της ειπα ‘‘μη στρίβετε τη μούρη σας αλήθειες λέω’’» σημείωσε ο βουλευτής Χανίων, τονίζοντας ότι παίρνει την ευθύνη των πράξεών του.

Δείτε τις δηλώσεις Πολάκη:

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα, κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο αντί να πουν στη κυρία καθίστε όμορφα, κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι» συμπλήρωσε ο Παύλος Πολάκης.

Βολές σε Λινού

Μάλιστα, στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη βρέθηκε και η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αθηνά Λινού, η οποία είχε σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη από την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη.

«Να μη ζητάει καμία συγγνώμη η κυρία Λινού για μένα, αλλά για τον εαυτό της. Για ότι κάνει…» τόνισε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο περιστύλιο της Βουλής.

Related posts

Σακελλαροπούλου: Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έβαλε τη σφραγίδα της μεγαλοφυΐας του σε όλο το μουσικό φάσμα

admin

Κασσελάκης: «Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει από μηχανής Θεός δεν υπάρχει»

admin

Παραπληροφόρηση, ένας μέγας κίνδυνος για την ανθρωπότητα

admin

Μητσοτάκης προς Τουρκία: Απορρίπτεται ασυζητητί η λύση δύο κρατών στην Κύπρο

admin

Κύπρος: Προβληματισμός και ανησυχία για το «τουρκολιβυκό μνημόνιο»

admin

Διπλή καμπάνια από το Μέγαρο Μαξίμου για το εκλογικό τεστ του Ιουνίου

admin

«Φίμωτρο» για να μην ανοίξουν μέτωπα

admin

Αθήνα σε Άγκυρα: Υποκριτική στάση για το θέμα των Μουφτήδων

admin

Πρόωρες εκλογές: ώριμο αίτημα για την αντιπολίτευση ή όχι;

admin