Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβαθμίζει τις υποδομές της με οπτικές ίνες ταχύτητας 1 Gbps η Mega Brokers

Η MEGA BROKERS ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των εταιρικών της υποδομών με οπτικές ίνες, επιτυγχάνοντας συνολική ταχύτητα 1 Gbps.

Οι εγκαταστάσεις της στην Αγία Βαρβάρα, στη Λεωφόρο Συγγρού και στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες υποδομές που διασφαλίζουν ταχύτατες και αξιόπιστες συνδέσεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για τη βελτίωση της εσωτερικής επικοινωνίας, η εταιρεία έχει εγκαταστήσει μισθωμένα κυκλώματα διασύνδεσης, τα οποία ενισχύουν την ασφάλεια και την ταχύτητα της επικοινωνίας ανάμεσα στα υποκαταστήματα και τα κεντρικά γραφεία στη Φαλήρου 91. Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει την ταχύτερη και ασφαλέστερη ανταλλαγή δεδομένων, προσφέροντας βελτιωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των δεδομένων και των πληροφοριακών συστημάτων, η MEGA BROKERS έχει εγκαταστήσει firewall τελευταίας γενιάς. Επιπλέον, εφαρμόζεται προστασία από high-level volumetric επιθέσεις DDoS μέσω κεντρικοποιημένης υποδομής, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων και την ασφάλεια των δικτύων απέναντι σε μαζικές κυβερνοεπιθέσεις.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας λειτουργούν με οπτικές ίνες εδώ και τρία χρόνια, ενώ η συνολική ταχύτητα δικτύου φτάνει τα 1 Gbps. Με αυτή την αναβάθμιση, η MEGA BROKERS συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογικές υποδομές, ασφάλεια και ταχύτητα, προσφέροντας ασφαλέστερες και αποδοτικότερες ασφαλιστικές λύσεις.

Related posts

Eurobank: Στόχος οι εκταμιεύσεις δανείων 600 εκατ. στην Κρήτη

admin

Mytilineos: Καθαρά κέρδη 37 εκατ. ευρώ το 1ο τρίμηνο

admin

Η 3Κ Investment Partners επίσημο μέλος του CSR Hellas

admin

Νέες παγκόσμιες διακρίσεις της Eurobank Factors

admin

Dimand: Ο Παναγιώτης Καψάλης επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης

admin

Γερογιάννης: Σε 9 προορισμούς της Γαλλίας ταξιδεύει η Aegean το 2023

admin

Ιωάννου: Στο ΤΕΑ το σύνολο των εργαζομένων της Eurobank

admin

Μ. Τσαμάζ: Φεύγεις όταν η εταιρεία που διοικείς έχει φτάσει στο… peak!

admin

Orilina Properties: Στα €0,95 η τελική τιμή διάθεσης των μετοχών

admin