Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ακύρωσε κρουαζιέρες που περνούσαν από Αθήνα η Celestyal

Η Celestyal ανακοίνωσε την ακύρωση των επερχόμενων κρουαζιέρων επανατοποθέτησης 14 διανυκτερεύσεων: «Από την ιστορική Αθήνα, στην Ντόχα της λάμψης» και του αντίστοιχου ταξιδιού «Από την Ντόχα της λάμψης, στην ιστορική Αθήνα». Οι κρουαζιέρες ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν στις 26 Οκτωβρίου 2024 και στις 8 Μαρτίου 2025, αντίστοιχα, με το πλοίο Celestyal Journey.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την πρόσφατη κλιμάκωση της πολιτικής αναταραχής στην αρχική διαδρομή διέλευσης μέσω της Ερυθράς Θάλασσας. Για να διατηρήσει τη δέσμευσή της στο ετήσιο πρόγραμμα και να διασφαλίσει την επιτυχία της πρώτης σεζόν της Celestyal στον Αραβικό Κόλπο, το Celestyal Journey θα πραγματοποιήσει μια 34-νυχτών κρουαζιέρα μετακίνησης χωρίς επιβάτες από και προς την Ντόχα, Κατάρ.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Ανακοινώσαμε πρόσφατα το πλήρες πρόγραμμα κρουαζιέρας μας μέχρι τον Μάρτιο του 2027 για να ενισχύσουμε την ευελιξία και την ασφάλεια της προσφοράς μας. Υπό το πρίσμα του σημερινού γεωπολιτικού κλίματος στην αρχική μας πορεία διέλευσης προς τη φετινή χειμερινή περίοδο, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μεγαλύτερες κρουαζιέρες επανατοποθέτησης από και προς το Κατάρ. Το Celestyal Journey θα διατηρήσει περήφανα ως λιμάνι απο-επιβίβασης το λιμάνι της Ντόχα του Κατάρ από τον Νοέμβριο του 2024, για τις επόμενες τρεις χειμερινές περιόδους.

Απολογούμαστε για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκάλεσε η σημερινή ακύρωση ενός μικρού αριθμού δρομολογίων μας. Όλοι οι επηρεαζόμενοι επιβάτες έχουν ενημερωθεί και τους προσφέρθηκαν εναλλακτικές επιλογές κρουαζιέρας και/ή επιστροφή χρημάτων. Παραμένουμε αμετακίνητοι στη δέσμευσή μας για την παγκόσμια δραστηριότητά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στα ελληνικά νησιά, τη Μεσόγειο και τον Αραβικό Κόλπο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπητούς επιβάτες και τους πολύτιμους συνεργάτες μας για την κατανόηση και τη στήριξή τους. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες στο Celestyal Journey για την εναρκτήρια σεζόν του στον Αραβικό Κόλπο στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους».

Related posts

ΞΕΕ: Startups δείχνουν το μέλλον στον τουρισμό

admin

Σε ποιους μοίρασε δωρεάν μετοχές η Dimand

admin

Ο Βασίλης Τζίφας νέος Εταίρος στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος

admin

Η ανανεωμένη εικαστική ταυτότητα του ομίλου ΤΙΤΑΝ

admin

Μέσω της Retail & More αναπτύσσεται στη Βουλγαρία η Carrefour

admin

Motor Oil: Εγγύηση 9,8 εκατ. υπέρ της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση

admin

Eurobank: Νέες διακρίσεις για τα Securities Services

admin

Reds: Ο Ευθύμιος Μπουλούτας νέος πρόεδρος του ΔΣ

admin

Lamda Development: Ανοδος 42% στα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη

admin