Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοψήφισμα Κασσελάκη για την ταυτότητα και το όνομα του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης καλεί τα μέλη του κόμματος να καταθέσουν τις απόψεις τους, μεταξύ άλλων, για την ιδεολογική ταυτότητα, το όνομα και το λογότυπό του.

Όσον αφορά στο θέμα της ταυτότητας, όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα ερώτημα που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δυναμώνει την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απομακρυνθεί από παραδοσιακές αρχές της Αριστεράς. Είναι και μια αίσθηση που έχει προκύψει από τις λεκτικές τοποθετήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τον επιθετικό προσδιορισμό «ριζοσπαστική». Αντιθέτως, χρησιμοποιεί το «πατριωτική».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητά από όσους επιθυμούν να μπουν στην ιστοσελίδα του iSYRIZA και να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο.

«Ζητώ τη γνώμη σας. Γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς. Θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα», τονίζει.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι:

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στα μέλη και τους φίλους του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από τους καλύτερους μιας κοινωνίας που θέλει ένα καλύτερο αύριο.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένος, με τη γνώση των τεχνοκρατών του και την ψυχή των αγωνιστών του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντεταγμένος και ομόψυχος.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για ΟΛΑ. Την ακρίβεια και τη στέγη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα, την εργασία, το αγροτικό, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία σε όλους τους βαθμούς, την έρευνα.

Και δε θα φοβάται να αγγίξει θέματα «ταμπού», όπως οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και ο εκσυγχρονισμός της στρατιωτικής θητείας.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο προοδευτικός φορέας μέσω του οποίου το ελληνικό Κράτος θα ανασυγκροτηθεί, θα γιατρέψει τους λαβωμένους από τη ΝΔ θεσμούς του, θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη, την ελευθεροτυπία, την ασφάλεια του πολίτη και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η Ελλάδα θα γίνει επιτέλους Κράτος Δικαίου. Οι Έλληνες θα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρά τους».

Καταληκτικά αναφέρει: «για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη συμβολή σας. Λίγο από τον χρόνο σας σήμερα για να κερδίσουμε ολόκληρο το αύριο. Σας ευχαριστώ».

Related posts

Τούρκος αναλυτής: Μετά τον Tayfun να αποκτήσουμε και πυρηνικές κεφαλές

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Διαψεύδει ότι απολύθηκε από Goldman Sachs και Tiptree

admin

Ο κλειστός γάμος κι ένα τραπέζωμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μανχάταν

admin

Επίδομα επικινδυνότητας και υπερωρίες στους πυροσβέστες – Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

admin

Παύλος Πολάκης: Ειρωνικό και αιχμηρό σχόλιο για την αποχώρηση Γεροτζιάφα

admin

Πολάκης σε Φίλη: Αποδέξου το αποτέλεσμα, αλλιώς «άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

admin

Υπάρχει προοδευτική πλειοψηφία που αναζητεί έκφραση

admin

Σταϊκούρας: Αρχές Σεπτεμβρίου «κλειδώνουν» τα μέτρα της ΔΕΘ

admin

Αναζητώντας αριστερές δεξαμενές

admin