Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει τα Παιδικά Χωρία SOS η Coca-Cola Τρία Έψιλον

Κάνοντας πράξη το κεντρικό μήνυμα της φετινής καμπάνιας της Coca-Cola «Μοιράσου τον Αϊ Βασίλη που κρύβεις μέσα σου» και έχοντας ως στόχο να φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενώνει τις δυνάμεις της με τα καταστήματα My market για καλό σκοπό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη συνέργεια που αφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από το χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εξασφαλίζει για την περίοδο των Χριστουγέννων περισσότερα από 400 γεύματα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS σε Βάρη και Αλεξανδρούπολη.

Η Κωνσταντίνα Στεργιοπούλου, Community & Customer Partnerships Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

«Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και τις φετινές γιορτές, σε συνεργασία με τα καταστήματα Μy Market, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, προσφέροντας αγάπη, στήριξη και ελπίδα. Άλλωστε όταν μοιραζόμαστε τον Αϊ Βασίλη που κρύβουμε μέσα μας, η αληθινή μαγεία πολλαπλασιάζεται… σε μία περίοδο που τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».

Η Σοφία Τατά, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της METRO – My market, σχολίασε:

«Στα My market σταθερά στηρίζουμε δράσεις που γίνονται με αγάπη και υποστηρίζουν τα παιδιά και την οικογένεια! Για δεύτερη χρονιά μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μεταφέρουμε τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και με αυτή τη δράση περνάμε ένα απλό μήνυμα: ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε και να δώσουμε χαρά και αισιοδοξία σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη».

H Λίνα Βαϊανού, Διευθύντρια Εύρεσης Πόρων στα Παιδικά Χωριά SOS, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την Coca-Cola Τρία Έψιλον, που συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ζεστασιά του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού είναι από τις αναμνήσεις που κάθε παιδί αξίζει να έχει, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμβάλει καθοριστικά στο να το προσφέρουμε, ώστε κάθε σπίτι στα Χωριά μας να έχει όσα χρειάζεται για την περίοδο των Χριστουγέννων. Τέτοιες κινήσεις αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον».

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας για την υλοποίηση προγραμμάτων που επιστρέφουν αξία στην κοινωνία. Βασικοί πυλώνες για την ενίσχυση του θετικού κοινωνικού της αποτυπώματος είναι η ενδυνάμωση της νέας γενιάς και των επαγγελματιών του κλάδου HoReCa, η στήριξη των ευπαθών ομάδων, η προστασία του περιβάλλοντος και η παροχή έκτακτης βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη.

Μοιράσου κι εσύ τον Άγιο Βασίλη που κρύβεις μέσα σου, επιλέγοντας προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Schweppes και Costa Coffee έως τις 5 Δεκεμβρίου σε όλα τα καταστήματα My market!

Related posts

Η AMGEN Hellas επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της στα αυτοάνοσα νοσήματα

admin

Attica Group: Ξεκίνησαν δρομολόγια τα Aero Highspeed

admin

Epsilon Net: Απέκτησε το λογισμικό φαρμακείων της Lavinet

admin

Πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών 400 εκατ. ευρώ από Coca Cola

admin

Στη Σωληνουργεία Κορίνθου δύο συμβάσεις για τον αγωγό SGI στη Νότια Ιταλία

admin

Η Westnet ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με τον επαγγελματικό κλιματισμό AUX

admin

EY Ελλάδος: 300 εθελοντές συμμετείχαν στις δράσεις του «Sustainable Tomorrow»

admin

Η Τράπεζα της Ελλάδος καθιερώνει άμεσες πληρωμές προς το Δημόσιο

admin

Συνεργασία Lockheed Martin και ΕΑΒ, αναβάθμιση πολεμικού ναυτικού

admin