Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει τη νέα σειρά λύσεων EPSILON ALL in ONE

Sponsored Content

Σήμερα που η ψηφιακή και διασυνδεδεμένη τεχνολογία προσφέρει όλο και περισσότερες λύσεις και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης επιχείρησης, η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τον Όμιλο EPSILON NET και την NBG Pay, προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Διατηρώντας την τεχνολογική της πρωτοπορία σε όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών, η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες που προσφέρουν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις στις επιχειρήσεις. Η τεχνογνωσία της Epsilon Νet στην παραγωγή εταιρικού λογισμικού και της Εθνικής Τράπεζας στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές συνδυάζονται, καθιστώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE μια σημαντική ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς παρέχεται η δυνατότητα τιμολόγησης και αποδοχής πληρωμών καρτών από μία μόνο συσκευή. 

1200x1200_3

Συγκεκριμένα, οι λύσεις, που παρέχονται σε συνεργασία με την NBG Pay και προσφέρουν μοναδικές λειτουργικότητες για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες είναι οι ακόλουθες:

EPSILON ALL in ONE


Epsilon Smart PAX edition

Η υπηρεσία EPSILON ALL in ONE συνδυάζει και διασυνδέει:

  • – Την cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart
  • – Τις υπηρεσίες αδειοδοτημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, για την αυτοματοποιημένη και ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών στην ΑΑΔΕ
  • – Τη συσκευή POS με λειτουργικό Android Pax A920 Pro, για την αποδοχή πληρωμών μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Το EPSILON ALL in ONE αποτελεί μια μοναδική πρόταση που διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και διαλειτουργικότητας, καθώς φιλοξενείται σε μία υψηλού επιπέδου συσκευή POS, εργονομικά σχεδιασμένη, με μεγάλη οθόνη 5,5’’ και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και της φορολογικής νομοθεσίας.


Διασυνδέεται αυτόματα με το λογισμικό του εξωτερικού Λογιστικού Γραφείου ή το λογισμικό Λογιστικής Παρακολούθησης της επιχείρησής σας και παράλληλα προσφέρει τόσο στην εταιρεία όσο και στο λογιστή απλή και εύχρηστη λειτουργία, ακόμα και off-line, με άρτια υποστήριξη.


Διασυνδέεται, επίσης, πανεύκολα με όλα τα προγράμματα πιστότητας, όπως για παράδειγμα το Go for More της Εθνικής Τράπεζας. 

1200x1200_1

Υπηρεσίες eCommerce


Εδώ η επιχείρηση – πελάτης αποκτάει τη δυνατότητα online πρόσβασης και ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, με χρήση καρτών διαφόρων σχημάτων (π.χ. Visa, Mastercard), σε πραγματικό χρόνο, από οπουδήποτε. Συγκεκριμένα, με τις υπηρεσίες eCommerce έχετε στη διάθεσή σας ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout) η οποία προσαρμόζεται σε διαφόρων τύπων ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet), με στόχο τη βέλτιστη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες σας.

Παράλληλα, αποκτάτε, κατόπιν αίτησής σας, επιπλέον δυνατότητες όπως:

– Αποδοχή πληρωμών με άτοκες δόσεις


– Δυνατότητα προέγκρισης ή μερικής ολοκλήρωσης της πληρωμής

Πώς θα αποκτήσετε τις παραπάνω λύσεις


Για να αποκτήσετε κι εσείς τo Epsilon Smart PAX edition ή και τις υπηρεσίες eCommerce, το μόνο που χρειάζεται είναι να τηρείτε ή να ανοίξετε επαγγελματικό καταθετικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, εύκολα, μέσω της διαδικασίας Digital Onboarding. Σε περίπτωση που είστε ατομική επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Mobile Banking για Ιδιώτες και ολοκληρώνεται αυθημερόν.

Για τις επιχειρήσεις που αποτελούν Νομικά Πρόσωπα, η διαδικασία εκκινείται από το Internet Banking Ιδιωτών και ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε τώρα να εγγραφείτε online, με χρήση της υπηρεσίας eGOV – KYC ΕΔΩ και να ανοίξετε λογαριασμό ΕΔΩ.

Για την υποβολή αίτησης χορήγησης POS μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, πατώντας εδώ.

Σήμερα, που το πιο σημαντικό νόμισμα είναι η εμπιστοσύνη, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει τη σιγουριά και τις λύσεις που χρειάζεται μια επιχείρηση για να αναπτυχθεί και να προοδεύσει.  

Related posts

ΑΑΔΕ: «Παγώνουν» εφαρμογές λόγω της ενοποίησης ΔΟΥ

admin

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου – Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη

admin

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: Δυναμική επέκταση στο Factoring, με την ίδρυση θυγατρικής

admin

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Στα 2,16 δισ. ευρώ εκτοξεύτηκαν οι πιστώσεις

admin

ΑΑΔΕ: 200.000 «προσκλητήρια» για ένταξη στις νέες ρυθμίσεις

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέα διόρθωση, συρρικνώνονται τα μηνιαία κέρδη

admin

Χρηματιστήρια:Άλμα άνω του 2% για τον Nikkei – Κέρδη στην Ασία

admin

Χατζηδάκης: Το ζήτημα των αναδρομικών ευρύτερα έχει ήδη ρυθμιστεί – Το θέμα αφορά μόνο τους δικαστικούς

admin

Ακίνητα, πίνακες, νταλίκες και… καναπέδες: Τι άφησαν πίσω τους οι «πτωχευμένες» τράπεζες

admin