Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοιξε ξανά το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα

Ανανεωμένο και με νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης άνοιξε ξανά τις πόρτες του για επισκέπτες και πελάτες, το κατάστημα ΔΕΗ στην οδό Χρήστου Κατσάρη 4, στα Ιωάννινα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο, το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο με γνώμονα τις ανάγκες μιας νέας ψηφιακής εποχής.

Συνολικά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop-Up σημεία της ΔEΗ έχουν ξεπεράσει τα 20 με τον μετασχηματισμό του δικτύου να προχωρά δυναμικά, σε όλη την Ελλάδα. Ο αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και εντυπωσιακό φωτισμό.

Λειτουργώντας καθημερινά από τις 07:30 έως τις 20:00, καθώς και όλο το 24ωρο για πληρωμές λογαριασμών μέσω του myΔEΗ 24/7, τα ανασχεδιασμένα καταστήματα ΔEΗ παρέχουν στους επισκέπτες εξυπηρέτηση σε τρεις ζώνες:

  • Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης,
  • Τη ζώνη εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας,
  • Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔEΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν λογαριασμούς, να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα

Οι επισκέπτες των νέων καταστημάτων μπορούν να βρουν όλα τα νέα προϊόντα ενέργειας που παρέχει η ΔEΗ, επί παραδείγματι το ΔEΗ myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο προϊόν που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει σε περίπτωση εξοικονόμησης. Ακόμη, μπορούν να συναντήσουν τον myEnergy Coach, για εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και να ενημερωθούν για νέα εργαλεία, όπως το e-SelfMetering, με το οποίο αποκτούν τον έλεγχο του λογαριασμού τους καταχωρίζοντας οι ίδιοι την πραγματική κατανάλωσή τους.

Οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν το νέο σταθερό προϊόν ΔEΗ myBusiness Enter για επιχειρήσεις, με σταθερές χρεώσεις προμήθειας καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης δωδεκάμηνης διάρκειας, με ξεκάθαρη και διαφανή τιμολόγηση, χωρίς μηχανισμό διακύμανσης. Παράλληλα, όλοι οι επαγγελματίες απολαμβάνουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μέσω του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις, με εξειδικευμένους εκπροσώπους, ενώ ειδικά για το νέο σταθερό προϊόν ΔEΗ myBusiness Enter παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω VideoCall ή LiveChat, στον χρόνο που εξυπηρετεί κάθε πελάτη.

Επιπλέον, οικιακοί και εταιρικοί πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ή το FixIt, την πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στον χώρο.

Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις ενεργειακές λύσεις ΔEΗ σχετικά με φωτοβολταϊκά συστήματα και αντλίες θερμότητας, ενώ στον ειδικό χώρο τεχνολογίας βρίσκουν έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής τους.

Related posts

Δέκα νέα καταστήματα ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα

admin

Γαλακτοπωλείο στην Κηφισιά άνοιξε ο Βενέτης

admin

Ο Όμιλος Ηρακλής ενισχύει στην πράξη τον κλάδο μελισσοκομίας της Βόρειας Εύβοιας

admin

Αύξηση στα λειτουργικά κέρδη βλέπει η διοίκηση της ΔΕΗ

admin

Reds: Μηδένισαν οι συμμετοχές των Damianco και Χρ. Παναγιωτόπουλου

admin

Μαρίνα Αλίμου: Εν αναμονή τελικών εγκρίσεων και ΚΥΑ το έργο ανάπλασης

admin

Μνημόνιο συνεργασίας της Motor Oil με το ΙΤΕ

admin

Σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές της Μπήτρος με DoValue

admin

Attica Bank: Συμμετέχει στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας

admin