Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Nokia: Ανακοίνωσε το μεγαλύτερο λανσάρισμα νέων κινητών της μέχρι σήμερα

Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ Nokia, πραγματοποίησε σήμερα το μεγαλύτερο λανσάρισμά της έως τώρα, παρουσιάζοντας έξι νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα – τα Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 και Nokia C10 – τα οποία έχουνε κατηγοριοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές σειρές, δύο εκ των οποίων, οι σειρές X και G, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά.

Ο Florian Seiche, διευθύνων σύμβουλος της HMD Global, επισήμανε ότι η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική στιγμή, πολύ παραπάνω από ένα συνηθισμένο λανσάρισμα. “Χωρίς αμφιβολία, οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν απαιτητικοί, μας έδωσαν, όμως, χρόνο για μια διακοπή, να σκεφτούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα μεγάλα βήματα στο start-up ταξίδι μας. Ως φιλανδική εταιρεία, η προσέγγισή μας στην τεχνολογία και στην επιχειρηματικότητα είναι να βάζουμε τον άνθρωπο πρώτα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις καινούριες μας σειρές έξυπνων κινητών τηλεφώνων”, ανέφερε. Μεταξύ άλλων επισήμανε επίσης ότι “τα έξυπνα κινητά της Nokia παρέχουν αναβαθμίσεις ασφάλειας και λογισμικού και θέλουμε επίσης οι άνθρωποι να κρατάνε τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στην ανθεκτικότητα που τις χαρακτηρίζει”.

Ο Stephen Taylor, CMO, HMD Global δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “εκατομμύρια ανθρώπων βασίζονται στην Nokia συσκευή τους για τις καθημερινές τους ανάγκες, όπως βασική συνδεσιμότητα, πληρωμές και δημιουργικότητα”. 

Το HMD Mobile συνεχίζει να χτίζει στην επιτυχία του HMD Connect

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση με αφορμή το νέο λανσάρισμα, παρουσιάζεται επίσης το ολοκαίνουριο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από την HMD Global, το HMD Mobile, που προσφέρει απλότητα στους πελάτες κινητών επικοινωνιών. Η εισαγωγή του στην αγορά ως ανεξάρτητος χειριστής εικονικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας (MVNO), η HMD Mobile ακολουθεί την επιτυχία της εταιρείας στο παγκόσμιο roaming, το HMD Connect που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2020.

Η καινούρια υπηρεσία θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα, με προγραμματισμένη την σταδιακή παγκόσμια επέκταση. Ο Janne Lehtosalo, VP of Services, HMD Global δήλωσε: “Το HMD Mobile φτιάχτηκε στα θεμέλια της εμπιστοσύνης, της απλότητας και της ευελιξίας, όπου ο καταναλωτής θα πληρώνει μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί χωρίς συνδρομές. Αυτό το λανσάρισμα – ορόσημο αποδεικνύει τη φιλοδοξία μας να γίνουμε το απόλυτο one-stop-shop για όλες σας τις ανάγκες κινητών υπηρεσιών”.

- -

Related posts

ΗΠΑ: Ενίσχυση της μεταποιητικής δραστηριότητας τον Φεβρουάριο δείχνει ο δείκτης NY Empire State

banksnews

Μετά τη Renault, πούλησε το μερίδιό της στην Daimler και η Nissan

banksnews

Πάουελ: Είναι πολύ νωρίς ακόμη για αλλαγή πολιτικής

banksnews

Ευρωκοινοβούλιο: Περισσότερα από €484,2 εκατ. για περιφέρειες που έχουν πληγεί από καταστροφές

banksnews

Τσεχία: Απέλαση 18 ρώσων διπλωματών που κατηγορούνται για κατασκοπεία

banksnews

Φωτιά ξέσπασε στην Πλατεία Τεμενών στην Ιερουσαλήμ

banksnews

Κύπρος: Δεν καταγράφηκε θάνατος το τελευταίο 24ωρο

banksnews

Τι σημαίνει η επανέναρξη έμμεσων συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν

banksnews

Κομισιόν: Η ΕΕ δεν επιδιώκει την πλήρη απαγόρευση εξαγωγής εμβολίων, αλλά θέλει την δίκαια διανομή τους

banksnews