Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Nobacco: Δυναμική ανάπτυξη μεγεθών και θέσεων εργασίας την τελευταία τετραετία

Με ρυθμό ανάπτυξης κύκλου εργασιών που άγγιξε το 200%, υπερτριπλασιασμό των θέσεων εργασίας και αντίστοιχη αύξηση των σημείων πώλησης σημείωσε η NOBACCO την τελευταία 4ετία.

Οι επιδόσεις αυτές της έδωσαν μια θέση στη λίστα Diamonds of the Greek Economy 2019 στην οποία περιλαμβάνονται οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας στη βιομηχανία, το εμπόριο, τη ναυτιλία και τον τουρισμό.

Στην λίστα Diamonds of the Greek Economy 2019 μπήκε η Nobacco
Στην λίστα Diamonds of the Greek Economy 2019 μπήκε η Nobacco

Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων της λίστας – που παρουσιάζονται αναλυτικά στην αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy – γίνεται με κριτήρια όπως η κερδοφορία, οι επενδύσεις, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια καθώς και οι πολιτικές διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο των εναλλακτικών του καπνίσματος προϊόντων ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τη δυναμική αναπτυξιακή της πορεία την οποία σηματοδότησαν η στρατηγική συνεργασία με την British American Tobacco, η είσοδός της στην αγορά προϊόντων εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης καπνού και η επέκταση του δικτύου συνεργατών μέσω franchise όπου ήδη κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία τετραετία, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της ελληνικής οικονομίας και της αγοράς, η NOBACCO επιτυγχάνει ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τον τζίρο της να καταγράφει αύξηση της τάξεως του 194% ενώ έχουν προστεθεί 75 νέες θέσεις εργασίας στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nobacco, Μάρκος Μαρκόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nobacco, Μάρκος Μαρκόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της NOBACCO ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μάρκος Μαρκόπουλος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. «Στους ισχυρούς οικονομικούς δείκτες και τα κριτήρια επιχειρηματικής αριστείας συνοψίζεται μια ιστορία επιτυχίας η οποία άρχισε να γράφεται στην αρχή της οικονομικής ύφεσης. Είμαστε υπερήφανοι, λοιπόν, γιατί καταφέραμε να μετατρέψουμε μια δεκαετία δυσκολιών σε μια δεκαετία ευκαιριών. Για να είμαστε σήμερα η πρώτη εταιρεία του κλάδου της στην Ελλάδα και η μόνη πανευρωπαϊκά που προσφέρει όλες τις νόμιμες, ποιοτικές και ασφαλείς εναλλακτικές στο συμβατικό τσιγάρο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους μας, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της NOBACCO σε όλη τη χώρα γιατί είναι οι πιο σημαντικοί συντελεστές και συμμέτοχοι της επιτυχίας μας!», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος.

Related posts

Διαδικτυακό φόρουμ: Επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία

banksnews

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα χτίζει «συνασπισμό νομιμότητας» στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

banksnews

Ρέγκλινγκ: Σε 30 χρόνια θα υπάρχουν τρία ισχυρά νομίσματα: το δολάριο, το ευρώ και το γουάν

banksnews

Από σήμερα τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ -Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για το ΕΤΜΕΑΡ

banksnews

Έκτακτο μέρισμα τα Χριστούγεννα – Ποιοι και πόσα θα λάβουν

banksnews

Σκυλακάκης: Τι αναφέρουν τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για τον Ιανουάριο

banksnews

Ασφαλιστικό νομοσχέδιο – Νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης: Στην Ολομέλεια οι νέες επικουρικές – Τι αλλάζει

banksnews

Σκυλακάκης: Σήμερα υπογράφεται η ΚΥΑ για τα voucher των tablet των μαθητών

banksnews

Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών

banksnews