Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Info Quest Technologies: Επενδύει στη συνεργασία της με την Xiaomi

Στη συνεργασία της με την

Xiaomi

 συνεχίζει να επενδύει η

Info Quest Technologies

, εταιρεία του Ομίλου Quest, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της,

Δημήτρης Εφορακόπουλος

, με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων έξυπνων κινητών της Xiaοmi.

Όπως επισήμανε ο κ.Εφορακόπουλος η παρουσία της Xiaοmi στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2016 μέσω της διανομής της Info Quest Technologies, σηματοδότησε το άνοιγμα της παρουσίας της στην Ευρώπη. Μιλώντας με αφορμή την παρουσίαση των νέων έξυπνων κινητών Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro που προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, ο κ Εφορακόπουλος επισήμανε επίσης ότι η Info Quest Technologies ετοιμάζει ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της, το οποίο θα συμβάλλει περαιτέρω στη βέλτιστη διάθεση και των προϊόντων Xiaomi στην ελληνική αγορά.

Όπως ανακοινώθηκε τα νέα έξυπνα κινητά Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά. Το Xiaomi 11T Pro είναι το πρώτο έξυπνο κινητό της εταιρίας που κυκλοφορεί παγκοσμίως με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, το οποίο επιτρέπει φόρτιση 100% της μπαταρίας σε μόλις 17 λεπτά, εξασφαλίζοντας στους δημιουργούς ολοήμερη, ανεμπόδιστη χρήση. Παράλληλα, παρέχει δυνατότητες λήψης επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πλάνα με την ίδια έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Όπως επισημάνθηκε τα νέα κινητά κάτω από τον τίτλο «Cinemagic» σημαίνουν το τέλος της εποχής που η δημιουργία ταινιών απαιτούσε βαρύ, και ακριβό εξοπλισμό, με τη νέα σειρά Xiaomi 11T η τεχνολογία κινηματογραφικής παραγωγής γίνεται πλέον διαθέσιμη σε όλους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της παρουσίασης των δυο νέων έξυπνων κινητών θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη νέα προϊόντα του οικοσυστήματος της Xiaomi. Το έξυπνο κινητό Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE που συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλών προδιαγραφών smartphone, χωρίς το αντίστοιχα υψηλό κόστος καθώς και το Xiaomi Mi Smart Air Fryer, συσκευή ετοιμασίας φαγητού.

Όπως επισημάνθηκε η Xiaomi Corporation (ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010) κατατάχθηκε 3η παγκοσμίως σε διάθεση έξυπνων κινητών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 ένω έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στο κλάδο (Διαδίκτυο των Πραγμάτων και Τεχνητή Νοημοσύνη) (ΑΙ ΙοΤ) με 351,1 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες στη πλατφόρμα της, πλην έξυπνων κινητών και φορητών υπολογιστών.

Ειδήσεις σήμερα:Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου του Τράβις Μπάρκερ στην παραλίαΣτις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα για πανδημίαΣτο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Related posts

Bloomberg για το ομόλογο: Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα -Ερχονται κι άλλα καλά νέα

banksnews

Τηλεργασία: Επιπλέον αποζημίωση 28 ευρώ τον μήνα για όσους δουλεύουν από το σπίτι

banksnews

Βιομηχανία τροφίμων: Τρεις στις τέσσερις αυξάνουν κέρδη, αλλά οι ζημιογόνες καταρρέουν

banksnews

Πότε είναι δώρον-άδωρον η άρση των κατασχέσεων με τις 120 δόσεις

banksnews

Wall Street: Διόρθωση με «όχημα» την τεχνολογία

banksnews

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο 10ετές ομόλογο

banksnews

Μιχαηλίδου: Στα τέλη Φεβρουαρίου η πρώτη δόση για το επίδομα γέννας

banksnews

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Ασκήσεις ισορροπίας» στις 700 μονάδες

banksnews

Συντάξεις: Ξεκίνησε η καταβολή αυξήσεων και αναδρομικών σε εργαζόμενους συνταξιούχους

banksnews