Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο Όμιλος Epsilon Net συνεχίζει αδιάλειπτα να εφαρμόζει τη δέσμευσή του για πλήρη στήριξη των επαγγελματιών στα πρώτα βήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα την περίοδο αυτή. Σε συνέχεια των δράσεών της προς την κατεύθυνσή αυτή, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η δωρεάν ενημερωτική ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών για την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη 25/2 με την στήριξη της Epsilon Net.

Πάνω από 800 επαγγελματίες  παρακολούθησαν τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με βασικό θέμα το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον και τις εξελίξεις στην υιοθέτηση της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ. Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου στο χαιρετισμό του καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Όμιλο της Epsilon Net για την συμμετοχή του στην Ημερίδα, την προσφορά του στη διάδοση της γνώσης σχετικά με το myDATA και τα ηλεκτρονικά βιβλία και της παροχής λύσεων στις ΜΜΕ και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με τις ανάγκες και υποχρεώσεις που προκύπτουν από το συγκεκριμένο μέτρο.

Ο κ. Σπύρος Σταυρούλιας, Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Α, ο κ. Παναγιώτης Παντελής, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επιμελητηρίου και ο κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκαν στις νέες υποχρεώσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών που συνδέονται με τα Ηλεκτρονικά Τιμολόγια από 1.4.21.

Στη συνέχεια, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Διευθυντής Πωλήσεων της Epsilon Net αναφέρθηκε σε όλη την 360Ο γκάμα λύσεων της Epsilon Net για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και παρουσίασε αναλυτικά την πιο ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της αγοράς, το Epsilon Smart. Η βραβευμένη και πλέον καινοτόμα εμπορική εφαρμογή για γρήγορη έκδοση και αποστολή παραστατικών με ταυτόχρονη, online ενημέρωση της myDATA και του λογιστή προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στο χρήστη μέσα από ένα πλήρως φιλικό περιβάλλον. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ καλύπτει ένα σύνολο αναγκών του επαγγελματία, όπως Διαχείριση Παραστατικών,  Εξόδων, Εισπράξεις, Πληρωμές, Ραντεβού. Οι νέες, εξειδικευμένες εκδόσεις του Epsilon Smart για επαγγελματικούς κλάδους (Epsilon Smart Themida, Epsilon Smart Hygeia, Epsilon Smart Architect, Epsilon Smart Philoxenia) προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους ελεύθερους επαγγελματίες καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Το Epsilon Smart είναι συνδρομητική υπηρεσία, χωρίς κόστος εγκατάστασης και διατίθεται για δωρεάν δοκιμή μέσα από την ιστοσελίδα www.epsilonsmart.gr 

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από την Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net και οι απαντήσεις θα προωθηθούν από το Επιμελητήριο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Όμιλος Epsilon Net ευχαριστεί το Επαγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την εξαιρετική συνεργασία και επιφυλάσσεται για ακόμα περισσότερες ενέργειες πληροφόρησης των επαγγελματιών στην απαιτητική αυτή συγκυρία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη την ημερίδα εδώ!

Related posts

Attica Bank: Παραίτηση Κώστα Μητρόπουλου, νέος πρόεδρος ο Κ. Μακέδος

banksnews

Εντός ημερών κρίνεται η προσφυγή Hard Rock για τo καζίνο στο Ελληνικό

banksnews

Αλουμύλ: Στα €17,1 εκατ. τα EBITDA στο 9μηνο

banksnews

Νεώριο: Την υπαγωγή στα άρθρα 106 β, δ ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

banksnews

ΟΤΕ: Αύξηση 20% στα καθαρά κέρδη το 2ο τρίμηνο

banksnews

Πάνω από 1 δισ. οι προσφορές για το ομόλογο της Ελλάκτωρ

banksnews

Με φυσική παρουσία η 85η ΔΕΘ τιμά την Ελλάδα

banksnews

Τρεις νέες επενδύσεις ύψους 1,35 εκατ. από το Uni.Fund

banksnews

Μυτιληναίος: Ξεκινάει η κατασκευή νέου σταθμού παραγωγής ενέργειας

banksnews