Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

ΔΕΗ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, με τηλεδιάσκεψη, στις 4/11

ΔΕΗ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, με τηλεδιάσκεψη, στις 4/11

Σύμφωνα με τον ν. 4548/2018 και το άρθρο 20, παράγρ.2 του Καταστατικού της Εταιρείας, ως ισχύουν, και μετά από την Απόφαση με αριθ. 96/24.9.2024 του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΕΗ Α.Ε.» στην Έκτακτη Γενική Συνέλευσή της, που θα συνέλθει στις 4 Νοεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00’ π.μ. και θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των Μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της, με τη δυνατότητα συμμετοχής και μέσω επιστολικής ψήφου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων προς έγκριση των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Απόσχιση του Κλάδου Εργαστηρίων, Πιστοποίησης & Επιθεώρησης που λειτουργεί υπό τη Διεύθυνση Εργαστηρίων, Πιστοποίησης και Επιθεώρησης («ΔΕΠΕ») της ΔΕΗ Α.Ε. και εισφορά αυτού σε νέα εταιρεία, 100% θυγατρική της ΔΕΗ, που θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό. Έγκριση των: – Σχεδίου Πράξης Διάσπασης. – Έκθεσης Αποτίμησης της εύλογης αξίας του Κλάδου. – Λογιστικής Κατάστασης Μετασχηματισμού του Κλάδου της 31.12.2023. – Έκθεσης Διοικητικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση Μετόχων (άρθρο 61 του Ν. 4601/2019). – Σχεδίου Καταστατικού της νέας εταιρείας.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ακύρωση ιδίων μετοχών που έχει αποκτήσει η ΔΕΗ Α.Ε. στο πλαίσιο των εγκεκριμένων προγραμμάτων επαναγοράς ιδίων μετοχών, με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις του ν. 4548/2018- Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου.

 ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας κατά την ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου 2024 καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 11η Νοεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00’ π.μ., η οποία επίσης θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε Μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, με τη δυνατότητα συμμετοχής και μέσω επιστολικής ψήφου.

#ΔΕΗ #ΕΚΤΑΚΤΗ_ΓΕΝΙΚΗ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ #μέτοχοι #Νοέμβριος

Related posts

Εγκρίθηκαν το squeeze-out για Epsilon Net και η διαγραφή Entersoft

admin

Austriacard Holdings: Ειδικός διαπραγματευτής η Euroxx Χρηματιστηριακή

admin

NBG: Τιμή-στόχος €31,2 με οδηγό τις ΑΠΕ για τη MYTILINEOS

admin

Foodlink: Η ΓΣ ενέκρινε τη δωρέαν διάθεση μετοχών στο προσωπικό

admin

Στις αγορές με νέο senior ομόλογο η Eurobank

admin

ΔΕΗ: Στο 5,18% το ποσοστό της Goldman Sachs

admin

Eurobank Equities: Δίνει τιμή-στόχο €5,2 για τη Fourlis

admin

Euroxx Χρηματιστηριακή: Mη διανομή μερίσματος παρά τα κέρδη

admin

Χρηματιστήριο: Συνεδρίαση σε φόντο τραπεζικών μερισμάτων και μείωσης επιτοκίων

admin