Image default
EUROBANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: To σερί της Metlen, η αναρρίχηση της Eurobank και η ανάκαμψη της Aegean

6×6

Έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις καταγράφει η μετοχή της Metlen, η οποία έχει επιστρέψει στα 36 ευρώ -για πρώτη φορά από την 1η Αυγούστου. Κάπως έτσι, η αποτίμηση της εισηγμένης ανακάμπτει άνω των 5,1 δισ. ευρώ, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την πλαγιο-καθοδική κίνηση των προηγούμενων δύο μηνών, εν όψει και της εισαγωγής στο Λονδίνο.

7,7 δισ. ευρώ

Μία ανάσα από τα υψηλά 9ετίας των 2,2 ευρώ απέχει η μετοχή της Eurobank, η οποία έχει «γυρίσει» στα 2,1 ευρώ, εξαργυρώνοντας το θετικό κλίμα στον τραπεζικό κλάδο. Αυτό οδηγεί την εισηγμένη σε μια απόδοση άνω του 31% από τις αρχές του έτους, με την αποτίμηση να ξεπερνά τα 7,8 δισ. ευρώ.

11 ευρώ

Από την καλύτερη συνεδρίαση των τελευταίων σχεδόν δύο μηνών προέρχεται η μετοχή της Aegean, η οποία καταφέρνει να σβήσει τις απώλειες του Σεπτεμβρίου και να επιστρέψει στα 11 ευρώ. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπολείπεται κατά 18% από τις φετινές κορυφές των 13,3 ευρώ, ενόσω η χρηματιστηριακή αξία παραμένει οριακά κάτω του 1 δισ. ευρώ.

41%

Τέσσερα συνεχόμενα limit up έχει συμπληρώσει η μετοχή της Frigoglass, καθώς η πρόσφατη εξαγορά φαίνεται ότι «αρέσει» στην αγορά, απομακρύνοντας παράλληλα το σενάριο της πιθανής διαγραφής από το ταμπλό. Έτσι, από το 0,17 ευρώ της προηγούμενης εβδομάδας, η εισηγμένη έχει αισίως φθάσει στο 0,24 ευρώ, πραγματοποιώντας ένα ράλι άνω του 41%.

Ποιες… ανάσες ψάχνει το Χρηματιστήριο – Τα στοιχεία που λείπουν για να «απογειωθεί»

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Related posts

Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες, με θετικό outlook

ad

Πωλητήριο στο King George βάζει η Eurobank

admin

Eurobank: Εξαγόρασε τις προνομιούχες μετοχές του Δημοσίου

admin

Eurobank: Άντεξαν εξαγωγές εμπορευμάτων και μεταποίηση το 2020

NEWSROOM

Eurobank: Ισχυρή πτώση του ΑΕΠ στην Ευρωζώνη το α’ τρίμηνο

NEWSROOM

Φ. Καραβίας: Είμαστε σε θέση να εστιάσουμε στην ανάπτυξη

admin

Κέρδη 33 εκατ. για τη Eurobank Κύπρου στο εννεάμηνο

admin

Eurobank – Φωκίων Καραβίας : Το β εξάμηνο η εξαγορά των μετοχών από το ΤΧΣ

ad

Τον Πολυχώρο Παιδιών «Λέλα Καραγιάννη» εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη

ad