Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Κτήμα Λαζαρίδη: Αλλαγή επωνυμίας αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ.

Κτήμα Λαζαρίδη: Αλλαγή επωνυμίας αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ.

Σε αλλαγή επωνυμίας προχωρά η εταιρεία «Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ» μετά από Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με την από 18.09.2024 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της ως έχει :

ΑΡΘΡΟ 1

Επωνυμία και διακριτικός τίτλος

Η επωνυμία της Εταιρείας είναι «KTHMA KΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ενώ σε ξενόγλωσσα κείμενα η επωνυμία θα αποδίδεται ως «DOMAINE COSTA LAZARIDI S.A.». Οι  διακριτικοί  τίτλοι της Εταιρείας είναι «CHATEAU JULIA» και «ESTATES COSTA LAZARIDI».

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. 3374097 ΑΠ/20.09.2024 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας.

Η επιτροπή εταιρικών πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή της την 24/09/2024 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρείας, ορίζεται ότι από την 26/09/2024 η επωνυμία της εταιρείας είναι «KTHMA KΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ενώ σε ξενόγλωσσα κείμενα η επωνυμία θα αποδίδεται ως «DOMAINE COSTA LAZARIDI S.A.». Οι  διακριτικοί  τίτλοι της Εταιρείας είναι «CHATEAU JULIA» και «ESTATES COSTA LAZARIDI». 

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ.2521082348, κα Δέσποινα Γιαηλίδου).

#Κτήμα_Λαζαρίδη #αλλαγή_επωνυμίας #γενική_συνέλευση

Related posts

ΧΑ: Προσδοκίες για συνέχιση της ανοδικής κίνησης- «Καταλύτης» η Εθνική

admin

Intracom: Άνω του 5% το ποσοστό του Δ. Θεοδωρίδη

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Διάθεση δωρεάν μετοχών σε 26 στελέχη

admin

Η Moody’s αναβάθμισε τη Eurobank

admin

Bloomberg για ΔΑΑ: Μεγάλο comeback στις αγορές μετά την κρίση

admin

Το Alpha ETF FTSE Large Cap συμπληρώνει 15 χρόνια

admin

Helleniq Energy: 7 ευρώ ανά μετοχή για το 11%

admin

Πλαστικά Θράκης: Πτώση εσόδων και κερδών στο εννεάμηνο

admin

Attica Group: Στις 7 Σεπτεμβρίου η ετήσια ΓΣ

admin