Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

85η ΔΕΘ: Στις 11-19 Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα

Την πρώτη μεγάλη έκθεση, που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη με φυσική παρουσία το 2021, θα αποτελέσει η

85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις

11-19 Σεπτεμβρίου

, με τιμώμενη χώρα όχι τη Γαλλία, όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά, αλλά την Ελλάδα.

«Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων (…) και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις (στην Ευρώπη και την Ελλάδα) με δεδομένη την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo AE.

Με δεδομένο ότι η πανδημία δεν επιτρέπει τελικά τη συμμετοχή της Γαλλίας ως τιμώμενης χώρας, η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονα της έκθεσης το παρελθόν, παρόν και μέλλον της χώρας, με αφορμή και την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

«Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, η 85η ΔΕΘ θα προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων συμμετοχών. Παράλληλα, θα διαθέτει και ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες όλων των ηλικιών» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Η 85η ΔΕΘ θα υλοποιηθεί παράλληλα με το Thessaloniki Helexpo Forum, τη θεσμοθετημένη από πέρυσι πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα, που στη δεύτερη χρονιά της θα φιλοξενήσει από τις 13-17 Σεπτεμβρίου την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία, θίγοντας και όλα τα κρίσιμα θέματα, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τα δεκάδες διαφορετικά πάνελ του θα περάσουν υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, αλλά και θεσμικοί παράγοντες, που θα συζητήσουν για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της.

Ειδήσεις σήμερα:Ινδία: Χορηγούν αντιπαρασιτικό φάρμακο στους ασθενείς με κορωνοϊό, παρά τις συστάσεις του ΠΟΥΤσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών: Η πανδημία δεν τελείωσε, κυρίαρχη η αγωνία για την επόμενη μέραΜεσανατολικό: Το Ισραήλ αποφασίζει σήμερα για χερσαία επέμβαση στη Γάζα

Related posts

Νέα Ζηλανδία: Η πρώτη χώρα που θα πληρώνει μισθούς με κρυπτονομίσματα

banksnews

OAEΔ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

banksnews

Αυξήθηκαν κατά 23,2% τα κέρδη της Huawei -Το πρώτο εξάμηνο του έτους

banksnews

Ακίνητα: Οι αγοραστές αγνοούν τα νεόδμητα – «Ξεπουλάνε» οι κατοικίες άνω των 25 ετών

banksnews

Γαλλία: Η κυβέρνηση επικυρώνει το δάνειο €5 δισ. για τη στήριξη της Renault

banksnews

Εφορία: Τα 11 σημεία που πρέπει να προσέξετε με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις μέχρι το τέλος του χρόνου

banksnews

Επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ: Αυτές είναι οι 16 ελληνοκινεζικές συμφωνίες που υπογράφονται

banksnews

Συντάξεις: Παράταση της καταβολής αναπηρικών συντάξεων και άλλων παροχών

banksnews

Click inside: Ποιες αλυσίδες λένε «όχι» – Διχασμένη η αγορά υπό τον φόβο νέου lockdown

banksnews