Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: Θα παραμείνω αν δεν εκλεγεί ο Κασσελάκης

Θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο και κυβερνητικό. Δεν τον θέλουμε ουρά θραυσμάτων της υποτιθέμενης Κεντροαριστεράς ή ουρά του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε η βουλεύτρια Πέλλας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεοδώρα Τζάκρη.

Σχολιάζοντας τις υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τόνισε πως «έχουμε διαφορετικών ταχυτήτων υποψηφιότητες».

Αναφερόμενη στα δημοσκοπικά ευρήματα, η βουλεύτρια Πέλλας υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που ο Στέφανος Κασσελάκης να μην έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα και βρίσκεται στα όρια της επικράτησης από τον πρώτο γύρο».

«Θα παραμείνω στο κόμμα αν δεν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης»

Ανέφερε ότι η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ οφείλεται στο κλίμα εσωστρέφειας και ανέφερε ότι σε περιπτώσεις που το κόμμα ήταν συσπειρωμένο όπως στις ευρωεκλογές, κατάφερε να ξαναβρεθεί στη θέση παρά τις απώλειες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εάν δεν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Θεοδώρα Τζάκρη ανέφερε πως θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που εκτίμησε ότι θα κάνει και ο ίδιος.

Είπε ακόμη ότι βλέπει τοξικές συμπεριφορές απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. «Νομίζω ότι καθημερινά κοντράρονται για το ποιος θα κάνει την πιο καυστική δήλωση για τον κύριο Κασσελάκη», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον κύριο Ραγκούση»

Πρέπει το επόμενο διάστημα να αγωνιστούμε μεταξύ μας, με ευ αγωνίζεσθαι «χωρίς ζαβολιές», ανέφερε σχετικά με τον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Σχετικά με τη δική της κόντρα με τον Γιάννη Ραγκούση, δήλωσε πως «έχω προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον κύριο Ραγκούση καθώς έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου».

Κατά την ίδια, «με το ΠΑΣΟΚ και με άλλα κόμματα της κέντροαριστεράς όπως η Πλεύση Ελευθερίας θα πρέπει να βρεθεί ένα πλάνο συνεργασίας, για να φύγει ο Μητσοτάκης».

Ακόμη όπως ανέφερε πιστεύει ότι μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Πσ, θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. «Δεν θα ανατραπεί κάποια απόφαση, όμως θα καταδειχθεί η απρέπεια που έγινε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη», είπε.

Related posts

Ερχεται το Εθνικό Απολυτήριο

admin

Συνάντηση Μητσοτάκη με το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου

admin

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση των αγροτών με τον Μητσοτάκη

admin

28η Οκτωβρίου: Οι δηλώσεις των πολιτικών για την εθνική επέτειο

admin

Νοτοπούλου: Εκτός ΚΔΑΠ ξανά χιλιάδες παιδιά – Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω ανασχηματισμό – ΕΜΥ και Εθνικό Αστεροσκοπείο εντάσσονται στην Πολιτική Προστασία

admin

Η στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ

admin

Νέος υπηρεσιακός γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ ο Θεοχάρης Λαλάκος

admin

Εν μέσω θέρους

admin