Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης: «Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο λασπολογούν και σπέρνουν μίσος»

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των υποκλοπών αλλά αλλά και στη στοχοποίηση, όπως είπε, Ανεξάρτητων Αρχών.

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια.

Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών».

Ο κ. Σκουρλέτης, ανέφερε ακόμη πως «σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου».

Κατέληξε λέγοντας πως απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα «οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Τα όσα αποκάλυψε δημοσίως  το πρωτοκλασάτο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είναι εκείνα που επανέφεραν  μνήμες του παρελθόντος και τις καταγγελίες για στημένους μηχανισμούς σε λογαριασμούς στα social,

Κυβέρνηση και  ΣΥΡΙΖΑ έχουν σηκώσει τις κεραίες τους μετά τις αποκαλύψεις του κ. Σκουρλέτη -και ειδικότερα με φόντο και την προσφυγή του πρώην γραμματέα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης -με αιχμή τις εσωκομματικές στον ΣΥΡΙΖΑ -είχε μιλήσει πρόσφατα για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». Έκανε λόγο για δημοσιογράφους οι οποίοι που δούλευαν σαν τρολ του Τσίπρα, και οι καταγγελίες είχαν αποτέλεσμα οι λογαριασμοί, όπως το «Πεν Νταλαούρα», να απαντούν σε έντονο τόνο. Ο κ. Σκουρλέτης, σύμφωνα με το περιβάλλον του προσφεύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εντοπιστεί ο χρήστης του λογαριασμού.

Related posts

Στον ρυθμό της κάλπης και τα εξοπλιστικά

admin

Ενταση μεταξύ Γεωργιάδη – Πολάκη στη δίκη για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

admin

Market Pass: Κατατέθηκε η τροπολογία

admin

ΚΚΕ για νεκρούς από πυρκαγιές: Οργή προκαλούν οι άθλιες δικαιολογίες Μητσοτάκη περί «κλιματικής κρίσης»

admin

Οικονόμου: Πολιτικά άοπλος ο Τσίπρας μετά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

admin

Βασίλης Κικίλιας: Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, υπάγονται ΕΜΥ και Εθνικό Αστεροσκοπείο

admin

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ για τις φωτιές

admin

Αλέξης Χαρίτσης: «Καταθέτουμε τροπολογία για την ποινική κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία»

admin

Η δύναμη του μίσους

admin