Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακή εκπαίδευση συνεργατών της Interamerican

Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο εργασίας και επικοινωνίας των Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Η Interamerican, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, από την πρώτη στιγμή οργάνωσε για τους Συνεργάτες της εντατικά εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμογής, ώστε να ανταπεξέλθουν στις διαμορφούμενες προκλήσεις, με βάση τον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών της εταιρείας και το digital marketing.

Δημιουργήθηκε ένα νέο σχέδιο εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο, σε συνδυασμό με την οργάνωση του ψηφιακού γραφείου, ώστε να παραμείνει αναπτυξιακά παραγωγικός και να υπηρετεί την πελατοκεντρική αποστολή της Interamerican απέναντι σε κάθε ασφαλισμένο: «να τον βοηθά να ζει πιο ασφαλής, περισσότερο και καλύτερα».

Κατά τον Μάιο, ολοκληρώθηκαν 57 εξ αποστάσεως προγράμματα εκπαίδευσης για το εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων. Το σχέδιο περιελάμβανε 5 καθημερινές πρακτικές εκπαιδεύσεις με role plays και βέλτιστες πρακτικές, που κάλυπταν τις ανάγκες των διαφορετικών ομάδων που συμμετείχαν. Συνολικά, περισσότεροι από 350 Συνεργάτες έλαβαν μέρος σε σύγχρονα virtual classes και live webinars για την αποτελεσματική χρήση τεχνολογιών εξ αποστάσεως επικοινωνίας.

Στις εκπαιδεύσεις χρησιμοποιήθηκαν, σημειώνει η ανακοίνωση,  οι περισσότερες σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας (zoom, το skype, το viber, το messenger). Τα προγράμματα εκπαίδευσης στις ψηφιακές λειτουργίες, δυνατότητες και τρόπους προσέγγισης των πελατών, συνεχίζονται και κατά τον Ιούνιο. Οι επίκαιρες εκπαιδεύσεις βοήθησαν όλους όσοι συμμετείχαν στην εξοικείωσή τους με τη νέα πραγματικότητα, στη διατήρηση ουσιαστικής επικοινωνίας με τους πελάτες τους, καθώς και στη δημιουργία νέων επαφών με δυνητικούς πελάτες.

Οι θεματικές ενότητες ήταν:

• Πρακτική στις ψηφιακές πλατφόρμες skype, viber, messenger, zoom

• Ανάπτυξη δυνατού brand στα ψηφιακά Μέσα

• Τρόποι αποτελεσματικής επικοινωνίας στις επαφές με τον πελάτη

• Εξυπηρέτηση πελατολογίου με video calls

• Η πρώτη συνάντηση με δυνητικό πελάτη – αρχές και κατευθύνσεις

• Do’s & don’ts για καλύτερες βιντεοδιασκέψεις.

Παράλληλα, υλοποιήθηκαν 8 virtual classes σε 60 υποψήφιους Συνεργάτες για τον ουσιαστικό ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης και του Ασφαλιστικού Συμβούλου, σήμερα, στην κοινωνία. Επίσης, αναπτύχθηκαν δύο δεκαήμερα προγράμματα προετοιμασίας 50 Συνεργατών για την πιστοποίηση γνώσεων επενδυτικών προϊόντων και 10 εξειδικευμένα virtual classes για 20 νέους Συνεργάτες της. Η πυκνή δέσμη εκπαίδευσης συμπληρώθηκε με 5 e-learning προγράμματα, στα οποία συμμετείχαν 842 Συνεργάτες.

Οι αξιολογήσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατέδειξαν ικανοποίηση των Συνεργατών έφθασε στο 94%. Για την Interamerican, η στρατηγική προτεραιότητα της δημιουργίας νέας εμπειρίας στους ασφαλισμένους της περνά μέσα από την ψηφιακή καινοτομία και τις δυνατότητες ισχυρής αλληλεπίδρασης που υποστηρίζει η ψηφιακή τεχνολογία.

Related posts

Μυτιληναίος: Συμβάσεις σε Καζακστάν για φωτοβολταϊκά

banksnews

Ανανεωμένη Εταιρική Ταυτότητα και Λογότυπο για την Unibios Συμμετοχών

banksnews

Η έξυπνη συνταγή για μείωση χρεώσεων στην κινητή

banksnews

Θ. Αλαφούζος: Εξαγοράζει το υπόλοιπο 2,5% της Καθημερινής

banksnews

Οι νέες κινήσεις της ΔΕΗ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

banksnews

Ο Βασίλης Παπούλιας αναλαμβάνει Chief Operations Officer στην Office Line

banksnews

ΔΕΗ: Εκτός 900 εργαζόμενοι μέσω εθελουσίας

banksnews

Νέες πιστοποιήσεις ISO 22301 & ISO 14001 για την Profile

banksnews

Τι αλλάζει στο WHAT’S UP app της Cosmote

banksnews