Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης: «Ο Κασσελάκης δυσχεραίνει τον στόχο να φύγει η δεξιά»

Ο Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι η αντιπαράθεση στο διαδίκτυο που από τη μία πλευρά περιέχει υποκοσμιακές φράσεις είναι εξαιρετικά προβληματική ενώ χαρακτήρισε τον κ. Κασσελάκη «σιωπηλό» την ώρα που ένας στρατός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπολύει συκοφαντίες και ο ίδιος εδώ και ένα μήνα δεν τον καταδικάζει.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ότι δεν μιλά για έμμισθο στρατό, και αναφέρθηκε ακόμα στον κ. Πολάκη που όπως είπε υβρίζει όποιον μιλά ελληνικά. «Η αντιπαράθεση πρέπει να έχει κανόνες, να μην γίνεται με όρους μέρους του διαδικτύου», τόνισε ενώ επεσήμανε ότι το φαινόμενο της μεταπολιτικής έχει παρατηρηθεί ξανά τα τελευταία χρόνια και έχει πριμοδοτήσει τον Τραμπ και τον Μπολσονάρο ενώ «προειδοποίησε» τα υπόλοιπα κόμματα ότι επίσης θα το βρουν μπροστά τους.

Σε ερώτηση αν ο κ. Κασσελάκης έχει πολιτικές απόψεις απάντησε: «Να τον καλέσετε να σας πει. Γίνονται συζητήσεις με μονολόγους των βίντεο, μόνο εικόνα, όχι ανταλλαγή απόψεων».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μητσοτάκης θα πέσει με σχέδιο και με αγώνες, δεν θα πέσει επειδή είμαι όμορφος και μιλάω καλά αγγλικά, δεν πέφτει από ναυτιλιακό broκer της Αμερικής».

Ο Κασσελάκης απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά

Πρόσθεσε ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανασυγκροτηθεί μετά τη δεινή ήττα, να καταλάβει γιατί έχασε και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια εναλλακτική διακυβέρνηση.

«Εάν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει το στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της Αριστεράς» σημείωσε ενώ για το αν θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος διευκρίνισε ότι πρόκειται για μία ένωση εθελοντική.

Μετά τον Πάνο Σκουρλέτη και ο Νίκος Φίλης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει όχι για να πάρει θέση ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών αλλά να ξεκαθαρίσει το όνομά του καθώς το κέντρο που λέει ότι στηρίζει Κασσελάκη χρησιμοποιεί τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπολύσει ανοίκειες επιθέσεις.

Μάλιστα ο κ. Φίλης αναφέρθηκε στο άρθρο του Κρατερού στην Αυγή χαρακτηρίζοντάς το βραδυφλεγή αντίδραση και υπογράμμισε ότι ο ίδιος περιμένει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει το θάρρος να πάρει θέση ο ίδιος και όχι αντ΄αυτού.

Όλα είναι ανοικτά την Κυριακή

Σε ερώτηση αν είναι «βαλτός» ο κ. Κασσελάκης, απάντησε: «Δεν λέω ότι είναι βαλτός, αλλά θέτω ερωτήματα. Ζει επί χρόνια στην Αμερική με συγκεκριμένη διαδρομή, έρχεται εδώ και θέλει να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα. Είναι μέλος ενός μήνα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον εμπιστεύεται κανείς ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τέτοιο έργο;»

Σε σχόλιο ότι ήρθε πρώτος την περασμένη Κυριακή απάντησε: «Ναι, τον εμπιστεύονται όσοι τον ψήφισαν, καμία αντίρρηση. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό».

Τέλος, σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει ανατροπή την Κυριακή, απάντησε: « Όλα είναι ανοικτά, την Κυριακή ψηφίζουν και τα παλαιά μέλη».

Ο ίδιος ζήτησε να επικρατήσει μια «προοπτική πολιτικού σχεδίου για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όχι η παραπολιτική και η μεταπολιτική και η εικόνα, είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Έτσι φτιάχτηκε ο Τραμπ και ο Μπολσονάρο και μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα κόμματα».

Related posts

Σχοινάς: Η Ελλάδα είναι σημαντικός παράγοντας άμυνας και ενέργειας στην Ευρώπη

admin

Φερχάτ Οζγκιούρ: Βασανιστική η απόφαση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Κτηματολόγιο: Η απάντηση της κυβέρνησης για τις εικόνες ντροπής

admin

Φόβοι για «θερμό» καλοκαίρι μετά τις ακραίες προκλήσεις Ερντογάν: Η απάντηση της Αθήνας

admin

Γιώργος Αντωνακάκης: Το ΚΚΕ τον αποχαιρετά με θλίψη

admin

«Πυρά» Ερντογάν κατά του πρωθυπουργού – «Δεν υπάρχει πια για μένα Μητσοτάκης»

admin

Τουρκία: Υπερπτήσεις τουρκικού αεροσκάφους σε Μακρονήσι και Ανθρωποφάγους

admin

Μητσοτάκης: Να δώσουμε περιεχόμενο στο «ως εδώ»

admin

Μάντζος στον Σκέρτσο: Επιτίθεστε στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσετε πλούσιους γόνους και μεγαλομετόχους

admin