Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Πρόγραμμα που χαρίζει εξωστρέφεια, ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη στις ΜμΕ

Sponsored content

Μεγάλη ζήτηση και σημαντική απήχηση καταγράφει το νέο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις της COSMOTE #GrowYourBusinessCertification Program. Για πρώτη φορά, το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), τους εργαζόμενους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εκπαιδευτούν πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους. 

COSMOTE_GYB_4

Οι θέσεις των πρώτων τμημάτων ήδη εξαντλήθηκαν, για αυτό δημιουργήθηκαν νέα τμήματα ώστε να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Οι ενδιαφερόμενοι (επιχειρηματίες και εργαζόμενοι) μπορούν να  κάνουν τώρα την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα για τα μαθήματα του Προγράμματος, εδώ.

«Εδώ και πέντε χρόνια, το επιχειρηματικό κοινό έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία #GrowYourBusiness με χιλιάδες συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις #GrowYourBusiness Certification Program, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Εργαστήρι Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δημιουργώντας δέκα εξειδικευμένες ενότητες που αφορούν σε ψηφιακές δεξιότητες, και απαντάμε σε μία καίρια πρόκληση για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων», επισημαίνει ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας.

Τα σεμινάρια του #GrowYourBusiness- Certification Program είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά online. Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά 118 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων. Αναλυτικά, οι ενότητες περιλαμβάνουν: Digital Skills Ι & ΙΙ, Ανάπτυξη eCommerce Plan, Logistics & Pricing, Σχεδιασμός Digital Marketing Plan, Social Media, Search Engines, Content Marketing, ERP & CRM και Analytics, IoT & ΑΙ.  Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2023 με την τελευταία θεματική ενότητα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά το σχετικό online τεστ αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες θα λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

COSMOTE_GYB_6

«Το Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζει με χαρά τη μακροχρόνια συνεργασία του με την COSMOTE, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Η στοχευμένη εκπαιδευτική διαδικασία θεωρείται ολοένα και σημαντικότερη για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος», υπογραμμίζει σχετικά ο καθηγητής του ΟΠΑ και Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, κ. Γιάννης Μούρτος.

Στόχος του #GrowYourBusiness Certification Program είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. Στο σύγχρονο, διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η COSMOTE βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας εκπαίδευση, καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις, στηρίζοντας την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, που είναι για τις επιχειρήσεις το κορυφαίο στοίχημα για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους. 

Related posts

Χρηματιστήριο: Περιόρισε τις απώλειες στο κλείσιμο – Στο 11,5% η πτώση της μετοχής της ΔΕΗ

admin

ΟΠΑΠ: «Θα βγούμε δυνατοί από την κρίση» το μήνυμα της διοίκησης στους αναλυτές

admin

Μεγάλες επενδύσεις fast track στις ΑΠΕ: Ποια «πράσινα» πρότζεκτ ξεμπλοκάρουν

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Μάχη» στο επίπεδο των 790 μονάδων

admin

Αυθαίρετα: Δεν θα δοθεί νέα παράταση – Στις 30 Σεπτεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία

admin

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2020: Πότε πληρώνονται ανά Ταμείο – Όλες οι ημερομηνίες

admin

Alpha Bank: Σε ποιους διεθνείς παράγοντες οφείλονται οι αυξήσεις στις τιμές

admin

Ενοίκια: Όσα πρέπει να ξέρετε για λήξεις συμβολαίων και αυξήσεις

admin

Σεντένο: Να δεσμευτούν όλοι σε ένα μεγάλης κλίμακας σχέδιο ανάκαμψης

admin