Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφαγή στη Χρυσή Αυγή: Στα μαχαίρια Γερμενής – Μιχαλολιάκος

Τριγμούς στον κεντρικό πυρήνα των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει η αποτυχία του ναζιστικού κόμματος να εισέλθει στη Βουλή μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μετά το κλείσιμο γραφείων και την αποχώρηση περιφερειακών στελεχών, ήρθε η ώρα των στελεχών που βρίσκονταν στο στενό περιβάλλον του «αρχηγού» Νίκου Μιχαλολιάκου να «βγάλουν μαχαίρια», εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους για τις κινήσεις του και τις επιλογές του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος σχολίασε τη συνέντευξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία υπογράμμιζε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι υπό διάλυση» και ότι «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

Συνέντευξη στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία” που κυκλοφορεί: “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση- ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” #ΧΑ pic.twitter.com/Y4DNoubSln

— Νικόλαος Μιχαλολιάκος (@michaloliakosn) August 18, 2019

«Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός Βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας» απάντησε ο πρώην βουλευτής του ναζιστικού κόμματος μέσω Twitter, δείχνοντας ότι στηρίζει τις φωνές που ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη Χρυσή Αυγή.

Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας.

— Γερμενής Γεώργιος (@GermenisGiorgos) August 19, 2019

Επίσης, απαντώντας στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερις τοίχους».

Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι κάι η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοιχους!

— Γερμενής Γεώργιος (@GermenisGiorgos) August 19, 2019

Το… γάντι που πέταξε ο Γερμενής δεν έμεινε κάτω, με τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο να το σηκώνει και να απαντά, κάνοντας λόγο για αχαριστία από πλευράς κάποιων στελεχών της Χρυσής Αυγής. «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

«Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι.» Goethe

— Νικόλαος Μιχαλολιάκος (@michaloliakosn) August 19, 2019

Όπως φαίνεται, το ναζιστικό μόρφωμα «πνέει τα λοίσθια», με τα στελέχη του να επιχειρούν να απεμπλακούν από τον πυρήνα του κόμματος και τις πρακτικές του, την ώρα που ολοκληρώνεται η δίκη 69 στελεχών της για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ενώ συνεκδικάζονται τρία κακουργήματα: η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, η απόπειρα ανθρωποκτονίας του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ και η απόπειρα ανθρωποκτονίας των στελεχών του ΚΚΕ και μελών του ΠΑΜΕ, καθώς και άλλες 60 υποθέσεις.

Related posts

Πούτιν : Πραγματικός φίλος της Ρωσίας ο Μανώλης Γλέζος

banksnews

Καιρίδης στο MEGA: Ορθάνοιχτος ο δρόμος των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας

banksnews

Στις κάλπες οι Τουρκοκύπριοι σήμερα – Ο εκλεκτός του Ερντογάν, οι απειλές σε Ακιντζί

banksnews

Leave a Comment