Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 1.100 οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το Public.gr

Σε χρόνο-ρεκόρ έφτασαν τις 1.100 οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Public.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace, για να διαθέσουν τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες του Public.gr αποκτούν ακόμη περισσότερες επιλογές και πρόσβαση σε μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, με τα προϊόντα να φτάνουν συνολικά τα 2,2 εκατομμύρια.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, από την αρχή της δημιουργίας του, το online marketplace του Public φέρνει τους καταναλωτές ένα «κλικ» πιο κοντά σε προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα και έξω από το σπίτι.

Διαθέτοντας πάνω από 2,2 εκατομμύρια κωδικούς από συνεργαζόμενα καταστήματα, το Public.gr προσφέρει προϊόντα από 6 μεγάλες κατηγορίες που εμπλουτίζονται διαρκώς και περιλαμβάνουν είδη σπιτιού & smart living, sports & fitness, προσωπική φροντίδα & ομορφιά, μόδα, hobby & ελεύθερος χρόνος και βρεφικά, αλλά και τις ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές της MediaMarkt.

Παράλληλα, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη, καθώς η δραστηριότητά τους ενισχύεται μέσω ενός σχεδίου κοινής πορείας και ανάπτυξης. Η πρόσβαση σε μια δυναμική online πλατφόρμα με 65 εκατ. επισκέψεις ετησίως όπως το Public.gr και η δυνατότητα συναλλαγών χωρίς κανένα δικό τους ρίσκο, δίνει την ευκαιρία στα καταστήματα να αυξήσουν την εξωστρέφεια και τον τζίρο τους, ακόμη και αν δεν διαθέτουν δικό τους e-shop.

Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και η πρόσφατη πρωτοβουλία του Public.gr να παρέχει δωρεάν συνδρομή ως το τέλος του 2020 σε κάθε νέο συνεργάτη αλλά και μια σειρά από προνομιακούς όρους, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να αυξήσουν τις πωλήσεις τους εν μέσω της πανδημίας. Όλες αυτές οι κινήσεις αποδίδουν καρπούς, καθώς από τις αρχές της χρονιάς, 800 νέα καταστήματα έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα.

Παράλληλα το Public.gr υποστηρίζει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα τους, ενώ η κοινή ανάπτυξη υποστηρίζεται από εκπαιδεύσεις όπως το 1ο masterclass webinar για την ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω ecommerce. Το masterclass έγινε από τον Antoine Brouwer, επικεφαλής του eCommerce Business Unit, που δήλωσε σχετικά: «Το milestone των 1.100 συνεργαζόμενων καταστημάτων μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας να είμαστε ένα one stop shop για τους online καταναλωτές. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι συνεργάτες μας ανταποκρίνονται στο επίπεδο εξυπηρέτησης που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας και μέσα από την καλή συνεργασία αναπτυσσόμαστε όλοι μαζί».

Οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Public.gr έχουν την απόλυτη διαχείριση του καταστήματός τους, αλλά και της τιμολογιακής τους πολιτικής, με διαφανείς και ξεκάθαρους όρους, ενώ παράλληλα η πλατφόρμα παρέχει συνεχή υποστήριξη, αξιόπιστους μηχανισμούς πληρωμών, αλλά και βελτιστοποιημένη προβολή σε desktop, mobile και tablet, με μηδενικό κόστος.

Related posts

ΑΝΕΚ: Ελαβε την πιστοποίηση Biosafety Trust Certification από RINA

banksnews

NU Aqua-PepsiCo Hellas: Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι

banksnews

Profile: Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή Ελέγχου

banksnews

Νέο έργο ΣΔΙΤ 82 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή

banksnews

Ηuawei: Χορηγία 27 υποτροφιών για σπουδές στους κλάδους ΤΠΕ

banksnews

Το πανάκριβο χαρτί απειλεί το ελληνικό βιβλίο

banksnews

Σε τέσσερα έργα της πρωτοβουλίας Horizon 2020 συμμετέχει η Protergia

banksnews

Creta Farms: Προχωρούμε τις ενέργειες για εκλογή νέου Δ.Σ.

banksnews

ΑΔΜΗΕ: Επενδύσεις 4,3 δισ. ως το 2030 στις διασυνδέσεις των νησιών

banksnews