Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σειρά διακρίσεων για την Info Quest Technologies στα Green Awards

Δύο Χρυσά Βραβεία για τους πράσινους σταθμούς ενέργειας ECOFLOW και τα ηλεκτρικά πατίνια της ΧΙΑΟΜΙ και ένα Αργυρό Βραβείο για την καινοτόμο λύση ψηφιακής υπογραφής CandiSign, απέσπασε η Ιnfo Quest Technologies.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι σταθμοί ECOFLOW, που έλαβαν Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Green Home Office Product”, παρέχουν φορητή, καθαρή ενέργεια αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές γεννήτριες πετρελαίου, βενζίνης ή αερίου. Από την κάλυψη αναγκών στο σπίτι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το κάμπινγκ, την εργασία σε εξωτερικό χώρο, μέχρι τη χρήση σε επαγγελματικές δραστηριότητες, όπως εκδηλώσεις και συναυλίες, τα φορητά power stations της EcoFlow, δίνουν τη λύση για άμεση, οικονομική και φιλική στο περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

To Xρυσό βραβείο που έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «Green Two Wheels Product» αφορά στη μικροκινητικότητα και συγκεκριμένα στο ηλεκτροκίνητο πατίνι Xiaomi Electric Scooter. Η ανάπτυξη της μικροκινητικότητας δημιουργεί οφέλη για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής ακόμη και την ίδια την υγεία, προάγοντας τη βιώσιμη κινητικότητα. Ενδεικτικά, για το μοντέλο Xiaomi Electric Scooter 4 Pro με μία φόρτιση μέσου κόστους μόλις 0,16€ ( Η κατανάλωση σχετίζεται με την τιμή kWh κατά περίπτωση, ο ενδεικτικός υπολογισμός είναι με τιμή 0,32) και διάρκειας 8-9 ωρών, παρέχεται στον χρήστη αυτονομία για έως 55χλμ, ενώ δεν εκπέμπονται ρύποι και δεν δημιουργούνται κατάλοιπα άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Επιπροσθέτως, δεν προκαλείται ηχορύπανση ενώ το πατίνι αναδιπλώνεται καταλαμβάνοντας περιορισμένο χώρο, είναι ελαφρύ ενώ διαθέτει και μεγάλη διάρκεια ζωής, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τέλος, το Αργυρό Βραβείο, έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «Green Business / Industry Process» για την εφαρμογή ψηφιακών υπογραφών CandiSign.

Καθώς σήμερα οι επιχειρήσεις καλούνται να επιταχύνουν τον μετασχηματισμό τους, λαμβάνοντας υπόψη, ταυτόχρονα, δεδομένα, όπως η κλιματική αλλαγή και το υβριδικό περιβάλλον εργασίας, η απλοποίηση και η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών αποτελεί κύρια περιοχή μετασχηματισμού.

Η Ιnfo Quest Technologies ανέθεσε στην θυγατρική της Τeam Candi, Solutions Partner της Microsoft με εξειδίκευση στον τομέα των λύσεων Modern Workplace, να αναπτύξει την cloud εφαρμογή CandiSign που ενσωματώνει την καινοτομία της DocuSign, πλατφόρμας ηλεκτρονικής υπογραφής, στα συστήματα κάθε Ελληνικής επιχείρησης, είτε πρόκειται για εφαρμογές ERP, CRM, Intranet, είτε λύσεις συνεργασίας όπως το Microsoft Teams. Έτσι ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής υπογραφής.

Related posts

Νίκας: Αποεπένδυση από Olayan, option για το 18,8%

admin

Υδρόγειος Ασφαλιστική: «Digital Ασφαλιστική Εταιρεία της χρονιάς»

admin

Πάνω από 700 οι ωφελούμενοι του εκπαιδευτικού προγράμματος της Coral Gas

admin

MIG: Στην επαναληπτική ΓΣ η συζήτηση για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου

admin

Βογιατζόγλου: Την αλλαγή επωνυμίας και τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας ενέκρινε η ΓΣ

admin

Πλειοδότης ο Γιώργος Προκοπίου στον διπλό διαγωνισμό για Σκαραμαγκά

admin

Lavipharm: Μερική κάλυψη της ΑΜΚ, αντλήθηκαν 39 εκατ. ευρώ

admin

ΕΣΕΕ: Αποκλείονται από κάλυψη παγίων επιχειρήσεις χωρίς εργαζόμενους

admin

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ): Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε προαγωγή από πρίγκιπας σε αυτοκράτορας

admin