Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωταγωνιστής η Stoiximan στα βραβεία Greek Bookmakers Awards 2020

Τρεις μήνες μετά την ιστορική βράβευση του Ομίλου στα EGR Operator Awards του Λονδίνου και την ανάδειξή του ως Mobile Operator of the Year – μάλιστα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως-, η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής στα Greek Bookmakers Awards 2020, στην λαμπερή τελετή της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Stoiximan αναδείχθηκε νικήτρια στις εφτά από τις δώδεκα συνολικά κατηγορίες και ανάμεσα στις 16 ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, λαμβάνοντας τα βραβεία για τις εξής κατηγορίες: Πλήθος Αγορών, Καλύτερη Αλληλεπίδραση στα Social Media, Καλύτερες Επιλογές Πληρωμών, Καλύτερη Στοιχηματική Εμπειρία, Καλύτερος Bookmaker Αθλητικού Στοιχήματος στην Ελλάδα, Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών, Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος.

Τα βραβεία Greek Bookmaker Awards by Betarades (Better Collective Group) πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων στοιχηματικών ιστοσελίδων της ελληνικής αγοράς. Τα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες, με εξαίρεση τις «Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών» και «Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος», δόθηκαν με βάση δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και το Δεκέμβριο του 2019.

Το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών» δόθηκε μετά από ψηφοφορία των επισκεπτών του Betarades.gr. Σχεδόν 3.700 χρήστες κατέθεσαν την ψήφο τους. Για να διεκδικήσει ένας πάροχος το βραβείο «Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος», απαιτήθηκε η έγγραφη κατάθεση της υποψηφιότητάς του. Οι υποψηφιότητες ελέγχθηκαν και κρίθηκαν από τη Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από ειδικούς, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο τους αθλητικού στοιχήματος στο διαδίκτυο.

Σε δήλωσή του ο Πάνος Κωνσταντόπουλος Chief Marketing Officer της Stoiximan, σημείωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθουμε με τόσες διακρίσεις σε μια απονομή στην πρώτη κιόλας διοργάνωση των Greek Bookmakers Awards. Βρισκόμαστε εδώ επειδή όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των ανθρώπων που εμπιστεύονται τη Stoiximan για την ψυχαγωγία τους. Αυτά τα βραβεία ανήκουν στον κάθε ένα από τους 700 εργαζόμενούς μας, που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν αυτές τις διακρίσεις πραγματικότητα.»

H Petra Zackrisson, Chief Corporate Development Officer του Ομίλου Stoiximan/Betano, σημείωσε «Κάθε διάκριση είναι σημαντική. Όταν όμως συγκεντρώνεις 7 από τα 12 βραβεία σε μια μόνο διοργάνωση, αυτό είναι ενδεικτικό της θέσης που διατηρούμε στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου στην Ελλάδα. Για τη Stoiximan είναι αυτονόητο ότι σε κάθε εταιρική και εμπορική δραστηριότητα επιδιώκουμε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία. Η θέση μας στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τους ανθρώπους μας που έχουν εργαστεί σκληρά, αλλά και για το πλάνο ανάπτυξης που εφαρμόζουμε σε όλες τις αγορές. Όπου κι αν βρισκόμαστε, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο. Κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας.»

Related posts

Folli Follie: Συζητήθηκε η αίτηση για τη συμφωνία εξυγίανσης

banksnews

GR.EC.A.: Βουλιάζει ο τζίρος στο ηλεκτρονικό εμπόριο

banksnews

Στα 15,1 εκατ. ευρώ η προσφορά Πριόβολου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

banksnews

Νέα επίθεση από Κων. Δομαζάκη στη διοίκηση της Creta Farms

banksnews

Χατζηθεοδοσίου: Δύο μέτρα και δύο σταθμά στη στήριξη επιχειρήσεων

banksnews

Space Hellas: Νέος Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής o Κώστας Μήτσιος

banksnews

Η Interamerican παρέδωσε τις κλίνες για Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας

banksnews

Η Ira Media στρατηγικός συνεργάτης του GR.EC.A.

banksnews

Δωρεά 2 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της Covid 19 από τον όμιλο Olympia

banksnews