Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε από τα ψηφοδέλτια ο Γιάννης Τσούτσας

Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες εκλογές βρίσκεται ο γιατρός και στέλεχος του Κινήματος, Γιάννης Τσούτσας.

Σύμφωνα με επιστολή του, ο ίδιος αποφάσισε να μη συμμετέχει στις εκλογικές λίστες του ΠΑΣΟΚ επειδή διαφωνούσε με μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα στη συγκρότηση του «πράσινου» ψηφοδελτίου.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν διευκρινίζει σε ποιον αναφέρεται.

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ θα κάνουμε μία πολιτισμένη πολιτική αντιπαράθεση

Η επιστολή Τσούτσα

«Ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ. Πάλεψα και παλεύω για το κόμμα που πίστεψα και αγάπησα. Αυτό θα πράξω και τώρα. Η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ δεν τροποποιεί αυτή την επιλογή ζωής. Ωστόσο, οφείλω μια δημόσια ενημέρωση γιατί δεν εντάχθηκα στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά, αν και επί μήνες σε όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις εκλογικές περιφέρειες με ανέφεραν στα τέσσερα – πέντε βασικά ονόματα υποψηφίων. Άλλωστε αυτές τις μέρες με ρωτάνε εκατοντάδες φίλοι για το τι συνέβη. Έχω λοιπόν χρέος να τους ενημερώσω δημόσια.

Ας τα πούμε απλά και με καθαρές κουβέντες. Είμαι μια ζωή ΠΑΣΟΚ, είμαι γιατρός με εκτίμηση στην τοπική κοινωνία, έχω δραστηριοποιηθεί στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας εκλεγόμενος πάντα με πάνω από δύο, δυόμισι χιλιάδες σταυρούς.

Σ’ αυτή την πορεία έμαθα να πορεύομαι με βάση αρχές και αξίες τις οποίες ποτέ δεν παζάρεψα. Αυτό έπραξα και τώρα, γιατί θεώρησα ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου ξεφεύγει από αυτό το πλαίσιο, όσον αφορά μία συμμετοχή που συνάντησε την αντίδραση σειράς πολιτικών, κοινωνικών, αυτοδιοικητικών στελεχών του χώρου. Δεν εισακούστηκα, δεν εισακούστηκαν όλοι αυτοί. Γι’ αυτό όπως χωρίς μισόλογα έκανα σαφή την άποψή μου από την πρώτη στιγμή, έτσι και τώρα δεν δέχτηκα τετελεσμένα.

Προφανώς επέλεξαν μία συμμετοχή που κατά την ταπεινή μου άποψη θα δημιουργήσει πρόβλημα από την συμμετοχή την δική μου και άλλου φίλου και συντρόφου που διατυπώσαμε την ίδια άποψη, όπως και την μη ένταξη παλιού πολιτικού στελέχους με τεράστια εμπειρία. Ουσιαστικά επέλεξαν την αποδυνάμωση του ψηφοδελτίου σε μια περιοχή που έχουμε μείνει επί έντεκα χρόνια χωρίς Βουλευτή. Αυτή την επιλογή την θεωρώ ακατανόητη και μη εξηγήσιμη.

Για μένα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο δεν θα ήταν ικανοποίηση κάποιας φιλοδοξίας μου, αλλά τρόπος προσφοράς για να ανεβάσει τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ. Από την στιγμή που είχα άποψη, δεν μπορούσα να συμμετέχω.

Ευχαριστώ τις χιλιάδες φίλων που είναι στο πλάι μου. Τους καλώ να συμβάλουν στο δυνάμωμα του ΠΑΣΟΚ».

Related posts

Γεννηματά σε Μητσοτάκη : Αποτύχατε να διαχειριστείτε την πανδημία σε όλα τα επίπεδα

admin

ΚΙΝΑΛ – Οδοιπορικό σε εκλογικά τμήματα – Τι απαντούν οι πολίτες στο ερώτημα γιατί πάνε να ψηφίσουν

admin

Lockdown : Με αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ συνοδεύεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου

admin

Αντικαθίσταται ο Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών αντιπτέραρχος ε.α. Θεόδωρος Λάγιος

admin

Τα ονόματα όσων παρακολουθούσε η ΕΥΠ με βάση το πόρισμα της ΑΔΑΕ

admin

Handelsblatt: Ο Μητσοτάκης βασίζεται στην ανάπτυξη μέσω χαμηλότερων φόρων και ελπίζει στους τουρίστες

admin

Τουρκία: Υπερπτήσεις τουρκικού αεροσκάφους σε Μακρονήσι και Ανθρωποφάγους

admin

Φώφη Γεννηματά – Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τον θάνατό της

admin

Αυτοδυναμία ή κυβέρνηση συνεργασίας; Τι απαντά ο κόσμος

admin