Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια συμμαχία της EY με τη Fadata

Η EY ανακοίνωσε την παγκόσμια συμμαχία της με τη Fadata, ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού που εστιάζει σε κεντρικές ασφαλιστικές επιχειρησιακές πλατφόρμες (core insurance operational platforms), με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των ασφαλιστικών εταιρειών μέσω του τεχνολογικού μετασχηματισμού τους, που θα τους επιτρέψει να παρέχουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες τους. 

Η συμμαχία συνδυάζει την εμπειρία της EY στον ασφαλιστικό κλάδο και στην υλοποίηση έργων επιχειρηματικού και τεχνολογικού μετασχηματισμού μεγάλης κλίμακας, με την κεντρική ασφαλιστική επιχειρησιακή τεχνολογία της Fadata. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ασφαλιστικών διεργασιών “INSIS” της Fadata, οι δύο οργανισμοί θα βοηθήσουν τους ασφαλιστικούς παρόχους να δημιουργήσουν ευέλικτα και καινοτόμα προϊόντα, λανσάροντάς τα στην αγορά γρηγορότερα και υποστηρίζοντάς τα μέσα από νέα ψηφιακά κανάλια. Μέσα από τις υπηρεσίες της EY και την αξιοποίηση της πλατφόρμας INSIS της Fadata, οι ομάδες των δύο οργανισμών θα μπορούν να υποστηρίζουν τις ασφαλιστικές εταιρείες σε ένα εύρος τομέων, όπως η διοίκηση επιχειρηματικών μονάδων, ο κύκλος ζωής των ασφαλιστικών προϊόντων και η εμπειρία του πελάτη.

Σήμερα, η τεχνολογική εξέλιξη αποτελεί βασική προτεραιότητα των ασφαλιστικών εταιρειών, λόγω των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στην επιχειρηματική ανάπτυξή τους, τη βελτίωση της επιχειρησιακής τους απόδοσης, την κανονιστική συμμόρφωση και, γενικότερα, την παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου. Σύμφωνα με την έρευνα της EY, NextWave Insurance: personal lines and small commercial, το 37% των ευρωπαίων καταναλωτών θα άλλαζαν τον ασφαλιστικό τους πάροχο, εάν εκείνος δεν προσέφερε την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Συνεργαζόμενες με τις ομάδες της EY και της Fadata, οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να αξιοποιήσουν μία ενιαία πλατφόρμα για τους διάφορους τύπους ασφαλιστικών υπηρεσιών που προσφέρουν, όπως συνταξιοδοτικά προγράμματα και ασφαλίσεις ζωής, υγείας και ζημιών. Η συμμαχία βοηθά τις ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν κλιμακούμενες και ευέλικτες πλατφόρμες στους πελάτες τους, εξασφαλίζοντας ευρύτερα επιχειρησιακά οφέλη, όπως οικονομική αποδοτικότητα, αυξημένη παραγωγικότητα μέσω αυτοματοποιημένων διεργασιών, τυποποιημένες διαδικασίες συμμόρφωσης και εκσυγχρονισμός των παραδοσιακών τεχνολογικών συστημάτων και υποδομών.

Ο κος Λάμπρος Γκόγκος, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος, Επικεφαλής Ασφαλιστικών Υπηρεσιών EY Ελλάδος και EY Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), και επικεφαλής της συμμαχίας της EY με τη Fadata, δήλωσε σχετικά: “Η ΕΥ, ως κορυφαίος πάροχος ασφαλιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, όπως και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της και τις στρατηγικές συμμαχίες που αναπτύσσει, υποστηρίζει τις ασφαλιστικές εταιρείες στον επιχειρησιακό και ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Η παγκόσμια συμμαχία με τη Fadata, ηγέτιδα εταιρεία στην ασφαλιστική τεχνολογία, θα βοηθήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε να ενισχύσουν την ψηφιακή εμπειρία των καταναλωτών, να δημιουργήσουν νέα, ευέλικτα προϊόντα και να βελτιώσουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα μέσα από την ψηφιοποίηση και τον αυτοματισμό των διεργασιών τους”. 

Related posts

Ρωσία: Ο Ναβάλνι κινδυνεύει να εμφανίσει νεφρική ανεπάρκεια εξαιτίας της απεργίας πείνας

banksnews

Φον Ντερ Λάιεν: Τεράστια αύξηση διαθέσιμων εμβολίων και εμβολιασμών από τις αρχές Απριλίου

banksnews

ΗΠΑ: Η Colonial Pipeline προσπαθεί να ξεπεράσει την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε

banksnews

Η British Airways σκέπτεται να χρησιμοποιήσει τα μεγαλύτερα αεροπλάνα της για πτήσεις προς την Ελλάδα

banksnews

Μεσανατολικό: Τζάρεντ Κούσνερ και Ιβάνκα Τραμπ στην Ιερουσαλήμ για την τελετή ίδρυσης λόμπι

banksnews

Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού κοντά σε στάδια όπου διεξάγονται οι αγώνες του Euro 2020

banksnews

CDC: Αναθεωρημένες οδηγίες για τα εμβόλια mRNA

banksnews

ΗΠΑ: Ενισχυτική δόση κατά του κορονοϊού από τον Σεπτέμβριο

banksnews

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έβαλε την Τουρκία στη λίστα των χωρών που εμπλέκονται στη στρατολόγηση παιδιών

banksnews