Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για την επιχείρησή σας

Πώς μπορεί να περιγράψει κάποιος τη ζωή κάθε επαγγελματία και ιδιοκτήτη επιχείρησης, ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια κατά τα οποία η πανδημία του κορωνοϊού ταρακούνησε τα νερά της καθημερινότητας όλων μας; Η απάντηση είναι πως, πέρα από απαιτητική, έγινε πλέον και απρόβλεπτη, δημιουργώντας νέες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, νέες συγκυρίες που πρέπει να οδηγήσουν στο άνοιγμα καινούριων δρόμων και φρέσκες εμπειρίες που πρέπει να αποτελέσουν το έναυσμα για μια περίοδο πιο δημιουργική και σύγχρονη. Με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων και της ταχύτατης πορείας του ψηφιακού μετασχηματισμού, έχετε πλέον τα μέσα να προχωρήσετε μπροστά, βλέποντας κάθε κρίση σαν ευκαιρία ώστε να ανέβετε σκαλοπάτια και όχι να κάνετε βήματα πίσω στην επιχείρησή σας.

Έχετε, πλέον, τα εργαλεία να το πετύχετε, καθώς, ακόμη και από το smartphone σας, μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα. Στα καταστήματα εφαρμογών της συσκευής σας, μπορείτε να βρείτε τα apps εκείνα τα οποία θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώνετε και να διαχειρίζεστε κάθε θέμα που αφορά την εργασίας σας. Ας δούμε λοιπόν κάποιες χρήσιμες εφαρμογές, που πρέπει να έχετε εγκατεστημένες στη συσκευή σας.

hp-euro_2

Για συζητήσεις και video-επικοινωνία
Καθώς φαίνεται ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει και η 100% επιστροφή στο γραφείο δεν διαφαίνεται ως πιθανότητα στο άμεσο μέλλον, η live επικοινωνία ολόκληρης της ομάδας μίας επιχείρησης πρέπει να συνεχίσει να επιτυγχάνεται διαδικτυακά. Ευτυχώς, η περίοδος της καραντίνας έδωσε σημαντική ώθηση σε apps όπως το Teams, το Zoom ή το Messenger, επομένως πρέπει να βρίσκονται εγκατεστημένα στο smartphone σας, ώστε να έχετε επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, ακόμη και αν βρίσκεστε εν κινήσει, σε εξωτερικό ραντεβού ή οπουδήποτε εκτός γραφείου και εκτός του υπολογιστή σας.

152676784_m

Για project & task management
Η διαχείριση των projects και των tasks κάθε επιχείρησης αποδεικνύεται δύσκολη “άσκηση” σε μία περίοδο που δεν βρίσκεται όλο το team στον ίδιο χώρο. Ή μήπως, τελικά, μπορεί να γίνει εξίσου εύκολα ή και ακόμη πιο οργανωμένα; Με εφαρμογές όπως το Trello, το Monday ή το Asana, μπορείτε να οργανώσετε τα projects σας, βάζοντας timelines, αναθέτοντας εργασίες και έχοντας κάθε στιγμή συνολική εικόνα για κάθε τι που αποτελεί εκκρεμότητα.

53970620_m

Για ψηφιοποίηση
Επειδή ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο τα έγγραφα, οι εκτυπώσεις και κάθε τι που αφορά το χαρτί πρέπει να περιοριστεί ακόμη και στο χώρο της εργασίας, υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό, και από το smartphone σας. Apps όπως το CamScanner ή το Simple Scan μπορούν να σας διευκολύνουν να ψηφιοποιήσετε το έγγραφά σας ή ό,τι άλλο θέλετε να υπάρχει στο “σύννεφο” και όχι σε κάποιο συρτάρι ή γραφείο της επιχείρησής σας.

Για διαχείριση των social media
Ό,τι αφορά τη διαχείριση των social media της επιχείρησής σας έχει τη δική του εφαρμογή. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, ό,τι και αν χρησιμοποιείτε για τις ανάγκες του marketing αλλά και της προώθησης της επιχείρησής σας, πρέπει να βρίσκεται εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Απάντηση σε σχόλια πελατών ακόμη και εν κινήσει, διαχείριση campaigns, live ενημερώσεις για events, προσφορές ή νέα προϊόντα. Όλα πλέον γίνονται μέσα από τα social media.

Για τραπεζικές συναλλαγές
Το mobile app της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή σας είναι ίσως απο τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε στο κινητό σας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες εφαρμογών όπως το Eurobank Business App, μπορείτε να καλύπτετε τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας από το smartphone ή το tablet σας, όπου και αν βρίσκεστε. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε το συνολικό υπόλοιπο όλων των λογαριασμών της επιχείρησης και το υπόλοιπο κάθε λογαριασμού σας, τις κινήσεις για κάθε λογαριασμό σας, το υπόλοιπο των πιστωτικών καρτών της εταιρείας και το ιστορικό των κινήσεών σας, τα δάνειά σας και το ιστορικό των κινήσεών τους ή τα ασφαλιστικά και τα επενδυτικά προϊόντα σας – μέσα από το κινητό σας.

23077330_m

POS τώρα και σε mobile app!
Μία νέα άφιξη στις mobile εφαρμογές, η οποία μπορεί να μετατρέψει το Android smartphone σας σε POS. Είναι το Smart POS της Eurobank, μία υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις-πελάτες της τράπεζας να προσφέρουν έναν σύγχρονο τρόπο πληρωμής ανέπαφων συναλλαγών χωρίς κόστος, παρά μόνο την προβλεπόμενη προμήθεια εκκαθάρισης των συναλλαγών. Μέσω της υπηρεσίας, η τράπεζα αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας tap to phone με στόχο να στηρίξει την επιχείρηση στη μετάβασή της στη νέα εποχή των συναλλαγών μέσω POS.

Πρόκειται για μία δωρεάν υπηρεσία που, μέσω της εφαρμογής Merchant Portal, παρέχει, σε όσους τη χρησιμοποιήσουν, αυτονομία στη διαχείριση του Smart POS προσαρμοσμένη στις δικές τους ανάγκες, ενώ δεν απαιτεί επένδυση για την αγορά κάποιου εξοπλισμού. Έχει λάβει πιστοποίηση από τη Visa και τη MasterCard, ενώ δεν αποθηκεύει τα δεδομένα των καρτών των πελατών. Σε τρία απλά βήματα, ο έμπορος δέχεται πληρωμές με κάρτα ή ψηφιακό πορτοφόλι εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποδοχής όλων των ποσών και όλων των καρτών άλλων τραπεζών. Παράλληλα, το διαχειριστικό εργαλείο επιτρέπει τη σύνδεση απεριόριστων χρηστών της επιχείρησης και με διαφορετικά κινητά τηλέφωνα. Ενδεικτικοί κλάδοι που μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία είναι εστιατόρια-cafe, κάθε είδους υπηρεσίες delivery και ταχυμεταφορών, ταξί, καθώς και ασφαλιστικές εταιρείες.

Related posts

Κορωνοϊός: Στήριξη ζητούν οι επαγγελματίες εστίασης μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα

banksnews

Συντάξεις Ιουλίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής για όλα τα Ταμεία

banksnews

EXALCO: Έξτρα μπόνους 150.000 ευρώ στους εργαζόμενους της παραγωγής

banksnews

Σταϊκούρας: Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο την κοινωνία

banksnews

Κορωνοϊός – ΕΣΕΕ: Να εφαρμοστούν τα μέτρα στήριξης σε όλες τις επιχειρήσεις

banksnews

Υποχώρησε η τιμή του πετρελαίου σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη

banksnews

Ταμείο ανάκαμψης – Σόιμπλε: Δεν προβλέπεται αμοιβαιοποίηση παλαιών χρεών – Εγώ συμβούλευσα Μέρκελ – Μακρόν

banksnews

ΕΤΕπ-Εθνική-Πειραιώς: Νέο πρόγραμμα για επενδύσεις €560 εκατ. στον αγροτικό τομέα

banksnews

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή άνοδο το άνοιγμα

banksnews