Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οδική βοήθεια: Πιο πολύτιμη από ποτέ!

Sponsored Content

Τώρα που η τιμή της βενζίνης έχει πάρει φωτιά οι οδηγοί φροντίζουν να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους όσο μπορούν ώστε να καταναλώνουν όσο γίνεται λιγότερα καύσιμα. Είναι γεγονός ότι πλέον δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια πόσα χρήματα χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε το ρεζερβουάρ μας. Επίσης δεν είμαστε σε θέση πλέον να ξέρουμε πόσα χιλιόμετρα μπορούμε να διανύσουμε με το ποσό που δαπανούσαμε πριν λίγους μήνες.

Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους το να μένουμε στο δρόμο με το αυτοκίνητο επειδή άδειασε ξαφνικά το ρεζερβουάρ είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα, οι ακινητοποιήσεις αυτοκινήτων εν μέσω κάποιας διαδρομής έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες.

Τι γίνεται αν αδειάσει το ρεζερβουάρ;
Για να προλάβουμε την άβολη κατάσταση της ακινητοποίησης του αυτοκινήτου μας στη μέση του δρόμου καλό είναι να τσεκάρουμε συχνά το λαμπάκι της βενζίνης και όταν το δούμε να ανάβει να ανεφοδιαστούμε το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, αν μείνουμε με το αυτοκίνητο, ανάβουμε alarm, στεκόμαστε δεξιά και βάζουμε το τρίγωνο στην άσφαλτο ώστε να μας βλέπουν από μακριά οι οδηγοί που έρχονται και να αποφύγουμε κάποιο ατύχημα.

Σε αυτή τη φάση η οδική βοήθεια κυριολεκτικά μπορεί να μας σώσει. Αν λοιπόν έχουμε προβλέψει ανάλογα και την έχουμε συμπεριλάβει στο ασφαλιστικό μας συμβόλαιο ένα τηλέφωνο αρκεί ώστε η οδική βοήθεια να βρεθεί κοντά μας. Οι ειδικοί θα μας βοηθήσουν να πάμε στο κοντινότερο βενζινάδικο.

Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή που θα κάνουμε σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μηχανής μας όχι μόνο στο κομμάτι της οδικής βοήθειας αλλά και γενικότερα καθώς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε συμφέρουσα τιμή είναι πρακτικά η ιδανική λύση. Για να πετύχουμε αυτόν τον συνδυασμό αρκεί να απευθυνθούμε σε εκείνους που ξέρουν να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους στις ανάγκες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην Hellas Direct η ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής μας γίνεται παιχνίδι. Για να πάρουμε μία προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής, μπαίνουμε στην ιστοσελίδα της, βάζουμε τα στοιχεία της πινακίδας και επιλέγουμε την διάρκεια του συμβολαίου που θέλουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε από 30 έως 365 ημέρες και να ανανεώσουμε όποτε θέλουμε. Όσο για την πληρωμή, γίνεται με όποιο τρόπο μας βολεύει- και με άτοκες δόσεις.

Ακόμα, στην digital πλατφόρμα της Hellas Direct βρίσκουμε πάνω από 2.000 συνεργαζόμενα συνεργεία αλλά μπορούμε να επιλέξουμε και κάποιο δικό μας συνεργείο το οποίο εμπιστευόμαστε. Το θετικό με την Hellas Direct είναι ότι μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας που μας παρέχει σε περίπτωση έλλειψης βενζίνης ή οποιασδήποτε άλλης βλάβης, όπως το σκάσιμο λάστιχου, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

Ευτυχώς, σε περίπτωση ατυχήματος, εφόσον πρόκειται για κάτι απλό, ο οδηγός μπορεί να κάνει τηλεφωνική καταγραφή και να στείλει φωτογραφίες από το κινητό του οποιαδήποτε στιγμή αφού η γραμμή της Hellas Direct για ζημιές λειτουργεί 24/7, 365. Ταυτόχρονα, με το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής του Φιλικού Διακανονισμού οι εμπειρογνώμονες της Hellas Direct προγραμματίζουν τις αποζημιώσεις εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

- --.gr

Related posts

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 11-15 Οκτωβρίου

banksnews

Παράταση δηλώσεων ΦΠΑ και πληρωμών φόρων έως 4 Φεβρουαρίου

banksnews

Στέλιος Χατζηιωάννου: Η επιστροφή για easyJet – easyHotel και τα σχέδια για την Ελλάδα (pics)

banksnews

Πώληση οικοδομικού τετραγώνου στον Πειραιά

banksnews

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Για να λάβουν αποζημίωση 300-534 ευρώ πρέπει να ενημέρωσουν το κοινό με αφίσα στο κατάστημα

banksnews

Alpha Bank: Κέρδη μετά από φόρους 86,6 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο

banksnews

Στην Αθήνα σήμερα μεγάλη επιχειρηματική αποστολή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

banksnews

Ταμειακές μηχανές: Παράταση έως τις 31 Μαρτίου 2022 για την απόσυρση

banksnews

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙ: Πιστώνονται σήμερα €172 εκατ. σε 20.507 δικαιούχους

banksnews