Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Ν. Χριστοδουλίδης: Αύριο θα ζητήσω συνάντηση με τον Αβέρωφ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22:33 

Σήμερα η πατρίδα μας μίλησε ξεκάθαρα, νιώθω απέραντο σεβασμό με ικανοποίηση για τη ψήφο εμπιστοσύνης, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος για την Προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης. Παράλληλα, δήλωσε πανέτοιμος να αναλάβει “την πολύ μεγάλη ευθύνη”. 

Όπως είπε, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις. Αύριο το πρωί συνέχισε, “θα προσπαθήσω να ζητήσω συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου”.

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που η κοινωνία αποδέχτηκε το μήνυμά μας, αγκάλιασε τη δική μας πρόταση για να κάνουμε μαζί το βήμα στην επόμενη ημέρα, ενωμένοι μακριά από αγκυλώσεις, διαχωρισμούς, τακτικές και τις προσεγγίσεις του παρελθόντος. Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών μας προκαλούν συναισθήματα ευγνωμοσύνης και περηφάνιας για την κοινωνία των πολιτών. Όλους αυτούς τους μήνες γίνατε οι θαρραλέοι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ανανέωσης του εκσυγχρονισμούς, της προοπτικής και της ελπίδας”, επεσήμανε.

Όπως ανέφερε, “εσείς οι πολίτες θα επισφραγίσετε τη νέα φωτεινή σελίδα του τόπου μας την επόμενη Κυριακή.Σήμερα  νίκησε η Δημοκρατία, νίκησε η συλλογικότητα. Παραμένω πιστός στη θέση μου για μια διακυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής, με αξιοποίηση των πιο ικανών από όλους τους ιδεολογικούς, πολιτικούς χώρους . Δεν αποκλείουμε κανένα. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή”.

Οραματίζομαι μια Κύπρο επανενωμένη, ελεύθερη μια πατρίδα ασφαλή και ευημερούσα για όλους τους πολίτες της, για όλους του νόμιμους κατοίκους της, σημείωσε.  

“Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις”. Αύριο το πρωί συνέχισε, “θα προσπαθήσω να ζητήσω συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου”.

Ερωτηθείς για αν αληθεύουν πληροφορίες πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέστησε στον Αβέρωφ Νεοφύτου τη στήριξη του στο β’ γύρο των εκλογών απάντησε πως, δεν έχει τέτοια πληροφόρηση.

Τέλος συνεχάρη τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τους υπόλοιπος ανθυποψηφίους του.

Η πύλη σε περιμένει Χριστοδουλίδη, φώναζαν οι υποστηρικτές του.

ΠΗΓΗ: philenews.com

Related posts

EKT: Μείωση επιτοκίων μετά τον Ιούλιο βλέπουν πλέον οι αναλυτές – Κορύφωση στο 3,25%

admin

ΕΛΚ: Ο Μάνφρεντ Βέμπερ καλεί σε αλληλεγγύη με τους πρόσφυγες

admin

Κωνσταντινούπολη, πρωτεύουσα της κατασκοπείας

admin

Η ενεργειακή κρίση αναγκάζει την Ιαπωνία να αρχίσει εκ νέου να χρησιμοποιεί πυρηνική ενέργεια

admin

Η υπηρεσία πληροφοριών Säpo προειδοποιεί: Αυξάνονται οι κινήσεις των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών στη Σουηδία

admin

Η Νότια Κορέα θέλει να χτίσει πυρηνικούς αντιδραστήρες στην Τουρκία

admin

Αίγυπτος: Τρεις νεκροί και 32 τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Καΐρου

admin

Η Ολλανδία στέλνει στην Ουκρανία ναρκαλιευτικά πλοία και ραντάρ drone

admin

Γαλλικά ΜΜΕ: Διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Γαλλία και ΗΠΑ στα οικονομικά ζητήματα

admin