Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Νέες φήμες για την υγεία του Ερντογάν: Ακύρωσε τη μεγάλη και πανάκριβη συγκέντρωση στην Προύσα

Μια ξαφνική αλλαγή σχεδίων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία την Κυριακή 3/7 σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα, πυροδότησαν νέες φήμες για την υγεία του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την τουρκική προεδρία δεν υπήρξε ανακοίνωση, με τοπικό βουλευτή του κόμματός του να κάνει λόγο για κοινό κυολόγημα. Στα social media ωστόσο φουντώνουν ανεπιβεβαίωτες φήμες για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του.

Η πόλη είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει από χθες μόνο και μόνο επειδή θα ερχόταν ο Ερντογάν. Μάλιστα το τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του είχε ήδη μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά στην Προύσα.

Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (145.000 ευρώ).

Από την τουρκική προεδρία δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά ο βουλευτής του ΑΚΡ για την περιφέρεια της Προύσας, Ρεφίκ Οζέν, δήλωσε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω “κοινού κρυολογήματος” του προέδρου. “Η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο” είπε ο Οζέν.

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επικεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε: “Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας”.

Όπως είπε ο βουλευτής Οζέν ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά με εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού καναλιού της Προύσας, ο πρόεδρος Ερντογάν δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα προγράμματα λόγω του “κρυολογήματος. Ελπίζω να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα”.

Στο μεταξύ στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Related posts

Βουλγαρία και Β. Μακεδονία υπέγραψαν το πρωτόκολλο με βάση τη Συνθήκη Φιλίας, Καλής Γειτονίας και Συνεργασίας

banksnews

ΗΠΑ: Η Λουιζιάνα ετοιμάζεται για έναν από τους ισχυρότερους τυφώνες που έχουν καταγραφεί από το 1850

banksnews

Σκελετός δεινοσαύρου πωλήθηκε έναντι 6,1 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία

banksnews

Λιθουανία: Η συνοριοφυλακή ξεκίνησε τις επαναπροωθήσεις μεταναστών που περνούν στη χώρα από τη Λευκορωσία

banksnews

Ποια είναι η FATF και γιατί έβαλε την Τουρκία σε “γκρίζα λίστα” – Οι νέες απειλές για τη λίρα

banksnews

Πολωνία: Δεν υπάρχει εναλλακτική από τη συνεχή αύξηση των επιτοκίων, δηλώνει μέλος της κεντρικής τράπεζας

banksnews

Σταματάει η εξόρυξη λιθίου στη Σερβία

banksnews

ΗΠΑ: Νέα άλμα στις τιμές των κατοικιών τον Ιούνιο

banksnews

ΗΠΑ: Εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα υποστηρίξουν τις υπαλλήλους τους μετά την απόφαση για τις αμβλώσεις

banksnews