Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Δίνουμε το παράδειγμα με τη στάση μας

Με επιστολή προς τους εργαζόμενους που απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Μάνος Μανουσάκης τους προτρέπει να δώσουν το παράδειγμα στο κοινωνικό τους περιβάλλον για την τήρηση με πειθαρχία των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Εμείς, οι άνθρωποι της Εταιρείας που διασφαλίζει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας» τονίζει χαρακτηριστικά στο κείμενο.

Ο ΑΔΜΗΕ έχει εφαρμόσει το μέτρο της τηλεργασίας σε προσωπικό, όπου αυτό είναι εφικτό και απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους υπογραμμίζει: «Είστε πιο χρήσιμες και χρήσιμοι από τα σπίτια σας παρά από τα γραφεία σας.

Ο Μάνος Μανουσάκης ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εργαζόμενους εκείνους στα Κέντρα Ελέγχου, στα Συνεργεία Συντήρησης και Νέων Έργων, στις Αποθήκες, στον Μεταφορικό Στόλο: «Η λειτουργία και συντήρηση του Δικτύου μας ξέρουμε όλοι καλά ότι δεν μπορεί να σταματήσει ούτε σε συνθήκες πολέμου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», επισημαίνει.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του CEO του Διαχειριστή προς τους εργαζόμενους έχει ως εξής:

«Aγαπητές συνεργάτιδες, αγαπητοί συνεργάτες

Έχουμε όλοι αντιληφθεί πια ότι η ανθρωπότητα είναι σε πόλεμο με τον ιό CoVid-19.

Στη χώρα μας, προλαβαίνουμε ακόμη να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του ιού και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους νοσήσουν να νοσηλευθούν αξιοπρεπώς, περιορίζοντας τις απώλειες όσο περισσότερο γίνεται. Η επιτυχία σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα εξαρτάται πρωτίστως από την προσωπική στάση της καθεμίας και του καθενός μας. Σας ζητώ να δώσετε το παράδειγμα με τη στάση σας. Σας ζητώ όχι μόνο το προφανές, δηλαδή να πειθαρχήσετε χωρίς καμία εξαίρεση στα μέτρα που λαμβάνει το Κράτος, αλλά σας ζητώ να πείσετε όσους από το κοινωνικό σας περιβάλλον έχουν αμφιβολίες για το αν πρέπει να τηρούν τα μέτρα. Εμείς, οι άνθρωποι της Εταιρείας που διασφαλίζει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους μένετε σπίτι και προσφέρετε στην Εταιρεία με τηλεργασία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, σε αυτή τη συγκυρία, είστε πιο χρήσιμες και χρήσιμοι από το σπίτι σας, παρά στα γραφεία σας. Σας θέλουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση του ιού. Θέλω, επίσης να ευχαριστήσω, όσες και όσους έρχονται αυτές τις μέρες ως προσωπικό ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια όσων εργασιών μας δεν γίνεται να υλοποιηθούν απομακρυσμένα. Σας διαβεβαιώνω ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ειδικά τις εργαζόμενες και εργαζόμενους στα Κέντρα Ελέγχου, στα Συνεργεία Συντήρησης και Νέων Έργων, στις Αποθήκες, στον Μεταφορικό Στόλο μας. Η λειτουργία και συντήρηση του Δικτύου μας ξέρουμε όλοι καλά ότι δεν μπορεί να σταματήσει ούτε σε συνθήκες πολέμου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Η κατάσταση που ζούμε είναι πιθανό να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Η αλληλεγγύη, η αίσθηση ευθύνης, η αγάπη για τους συνανθρώπους μας, θα μας βοηθήσουν να είμαστε κάθε μέρα σε θέση να προχωρήσουμε. Η Εταιρεία θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων στα κινητά σας τηλέφωνα. Για ό,τι χρειάζεται να ενημερώσετε ή να ενημερωθείτε, μπορείτε να απευθύνεστε στις αρμόδιες υπηρεσίες και την ιεραρχία. Θα περάσουμε μαζί αυτή τη δοκιμασία.

Καλή δύναμη,

Μάνος Μανουσάκης»

Related posts

Πόσο αποδίδει μια επένδυση στο SAS Viya on Microsoft Azure

banksnews

ΤΕΝΕΡΓ: Ξεκίνησε η μεταβατική διαχείριση απορριμμάτων στην Π. Πελοποννήσου

banksnews

Παπαστράτος: Με 10 εκατ. ενισχύεται η ρευστότητα της μικρής λιανικής

banksnews

Στους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα η British American Tobacco

banksnews

Επιταχύνει η ΔΕΠΑ τους ρυθμούς στα διεθνή έργα

banksnews

ΕΧΑΕ: Στα €8,2 εκατ. διπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη

banksnews

Αύξηση εσόδων κατά 56% στο εξάμηνο για την Dimand

banksnews

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: H ΝΥΜΦΗ επίσημη μπύρα της ΔΕΘ

banksnews

Εκσυγχρονισμένο κατάστημα Lidl στη Σύρο, επένδυση €3,5 εκατ.

banksnews