Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτατικές κινήσεις από τα Public στην κυπριακή αγορά

Τη νέα εμπειρία που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με τη δημιουργία του concept store Public στο Golden Hall εισάγει το αγαπημένο brand και στην κυπριακή αγορά, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές που προσφέρει στους καταναλωτές, με την προσθήκη των μεγάλων οικιακών συσκευών.

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, ο πελάτης πέρα από τα αγαπημένα του βιβλία, την τεχνολογία, τα δώρα και τα παιχνίδια, τώρα θα μπορεί να έχει και τα καλύτερα για το σπίτι και την οικογένειά του.

Με το νέο κατάστημα Public Metropolis Mall στη Λάρνακα, αλλά και το διευρυμένο πλέον κατάστημα Public στη Λεμεσό, η νέα και εξελιγμένη πρόταση Public περιλαμβάνει τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, αλλά και για πρώτη φορά μια πλήρη γκάμα μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, νέες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Μέσα στις 3.000 τ.μ. του Public Metropolis Mall στη Λάρνακα, αλλά και στις 2.800 τ.μ. του ανακαινισμένου Public στη Λεμεσό, οι επισκέπτες θα μπορούν να εμπνευστούν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν από τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων Public σε διαφορετικές διαδραστικές ζώνες live cooking, smart home, ήχου και gaming, καθώς και έναν εντυπωσιακό χώρο βιβλιοθήκης.

Στα δύο νέα καταστήματα Public στην Κύπρο, η εμπειρία του πελάτη ενισχύεται με τεχνολογικές καινοτομίες, νέες υπηρεσίες που συνδυάζουν τις αγορές στο φυσικό κατάστημα με το e-commerce, ταχύτητα και ευκολία στην εξυπηρέτηση, με χαρακτηριστικές δυνατότητες όπως:

  • ψηφιακές οθόνες και σημάνσεις που ενημερώνουν τους επισκέπτες real-time για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων
  • υπηρεσία παράδοσης και εγκατάστασης την επόμενη μέρα (next day) από εξειδικευμένο προσωπικό, για τις μεγάλες οικιακές συσκευές
  • δυνατότητα άμεσης παραλαβής των online παραγγελιών σε ειδικά σημεία εντός του καταστήματος (pick up points)
  • υπηρεσία παραγγελίας από το κατάστημα και παραλαβής σε οποιονδήποτε χώρο
  • υπηρεσία παραλαβής παραγγελίας την ίδια ημέρα από το κατάστημα (Same Day Store Pickup)
  • ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο εντός του καταστήματος

O CEO της Public-MediaMarkt Ρόμπυ Μπουρλάς ήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας και εξελίσσουμε το brand Public έχοντας ως στόχο να καταξιωθούμε ως ο κορυφαίος omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι καταναλωτές αναζητούν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, τεχνολογίας αλλά και είδη για το σπίτι ή είδη προσωπικής φροντίδας, σε συνδυασμό με επιλογές εξυπηρέτησης online και σε φυσικά καταστήματα που προσαρμόζονται στην απαιτητική καθημερινότητά τους. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη και πιο σύγχρονη εμπειρία που φέρνει ακόμη πιο κοντά το offline με το online και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές».

Related posts

ΕΥΑΘ: Στα 5,7 εκατ. τα προ φόρων κέρδη το 3ο τρίμηνο

banksnews

Viva: Στρατηγικός επενδυτής το fund Hedosophia

banksnews

Π. και Γ. Αγγελόπουλος: Θα λογοδοτήσουν όσοι λυμαίνονταν την οικογενειακή περιουσία

banksnews

ΔΕΗ και ATHENS METRO MALL συνεργάζονται για την ηλεκτροκίνηση

banksnews

Κοτσένκο (ΒΑΤ): Γιατί επιλέξαμε την Ελλάδα για να δημιουργήσουμε 200 νέες θέσεις εργασίας

banksnews

ElvalHalcor: Kουτί μπύρας με το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα για την ΑΒ INBEV

banksnews

Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία στα κεντρικά γραφεία της Interamerican

banksnews

CNL Capital: Επανεκκίνηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

banksnews

ΙΝΣΕΤΕ: Στρατηγικός οδικός χάρτης για ψηφιακό τουρισμό

banksnews