Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση 10 εκατ. ευρώ σε νέα γραμμή παραγωγής από τη ΘΕΟΝΗ

Η ΘΕΟΝΗ επιθυμώντας να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση που δέχεται για το φυσικό μεταλλικό νερό, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά, προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού.

Η νέα γραμμή θα αυξήσει τον όγκο παραγωγής κατά 60% των φιαλών / ημέρα σε συσκευασίες των 500ml & 1500ml και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2022, ώστε να καλύψει την τεράστια ζήτηση του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά και στις διεθνείς αγορές, καθώς πρόσφατα η εταιρεία υπέγραψε μία μεγάλη εμπορική συμφωνία στις ΗΠΑ. Το νέο κέντρο logistics στην περιοχή του Ελληνόπυργου Μουζακίου θα λειτουργήσει εκμεταλλευόμενο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διαχείριση των προϊόντων και θα είναι ενεργειακά πράσινο εκμεταλλευόμενο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις εγκαταστάσεις του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε για την επένδυση: «Είμαστε υπερήφανοι για το νέο μεγάλο βήμα, σε συνάρτηση, πάντα, με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ως συνεργάτες αλλά και με τους τελικούς καταναλωτές. Οι νέες γραμμές παραγωγής προοικονομούν αύξηση μεριδίου αγοράς όπου σε συνδυασμό με την καινοτομία που χαρακτηρίζει την εταιρεία, είμαστε το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη, σηματοδοτείται ένα άλμα στο μέλλον και τολμώ να πω ένας διπλασιασμός της εταιρείας».

Η νέα επένδυση από τη ΘΕΟΝΗ θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας και έτσι θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομία στην τοπική κοινωνία, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας. Σε μια δύσκολη εποχή λόγω της παγκόσμιας κρίσης που η Ελλάδα προσπαθεί να προσελκύσει επενδύσεις, η ΘΕΟΝΗ ανταποκρίνεται και συνεισφέρει έμπρακτα στην ανάπτυξη και μάλιστα σε μια περιοχή που το έχει ιδιαίτερα ανάγκη, κυρίως για τους νέους που αναζητούν μια ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους, καταλήγει. 

Related posts

Η ΔΕΗ εγκαθιστά στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεγαλύτερο hub σημείων φόρτισης ηλεκτρικών ΙΧ

banksnews

Νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση προκήρυξε η Creta Farms

banksnews

ΕΕ: Κρατικές ενισχύσεις 21 εκατ. για πούλμαν και τρένα στην Ελλάδα

banksnews

Εξαγοράζει δυο εταιρίες η INFORM LYKOS Ρουμανίας

banksnews

Επεκτείνεται η αλυσίδα «Βιολογικό Χωριό», εξαγορά καταστημάτων

banksnews

H ITALGAS SpA προτιμητέος επενδυτής για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

banksnews

Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για την Κέκροψ

banksnews

Συμμετοχή Alumil στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

banksnews

Alpha Trust: Θολή η εικόνα για την τρέχουσα χρήση

banksnews