Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δράση δενδροφύτευσης από το Insurancemarket.gr

Σε δράση δενδροφύτευσης για την ενίσχυση των δασών προχώρησε το insurancemarket, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με τη δράση αυτή υποστηρίζει το περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο του Διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού We4All. Έτσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήδη από τον Δεκέμβριο 2022 και μέχρι τον Δεκέμβριο 2023, για κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας που εκδίδεται από την πλατφόρμα του insurancemarket, θα φυτεύεται και ένα δέντρο.

Η Ντιάνα Φαγούδη COO της We4All δήλωσε:

“Θέλουμε να κάνουμε εύκολο στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις το να προσφέρουν ένα σημαντικό δώρο στη φύση, μέσω των δενδροφυτεύσεων σε όλο τον κόσμο. Από το 2018 και μέχρι σήμερα έχουμε φυτέψει πάνω από μισό εκατομμύριο δέντρα. Ταυτόχρονα, έχουμε συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω εκπαιδεύσεων σε σχολεία. Για την πραγματοποίηση όλων αυτών, καθημερινά εντάσσονται ολοένα και περισσότερες εταιρείες στην «Περιβαλλοντική Συμμαχία» της We4All οι οποίες αναγνωρίζουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε και την εταιρεία insurancemarket, ευχαριστώντας την από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή στο έργο και τις δράσεις μας, συμβάλλοντας μαζί στην επιβίωση του πλανήτη, αλλά και του ίδιου του ανθρώπινου είδους.”

Η We4all, επίσημος εταίρος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Πρόγραμμα Αποκατάστασης του Οικοσυστήματος (Ecosystem Restoration 2021 – 2030) και ιδρύθηκε το 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, με motto και αποστολή “Να βοηθήσουμε τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το Σπίτι μας’’. Στο πλαίσιο του σκοπού της και των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνει διαρκώς δράσεις δενδροφυτεύσεων και άλλου είδους περιβαλλοντικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανάλογα με την περίοδο του χρόνου και τις ανάγκες του περιβάλλοντος.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Διευθυντής Marketing & Ανάπτυξης του insurancemarket, δήλωσε:

“Η δράση αυτή, όπως και κάθε άλλη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει ως στόχο να συμβάλλει στο χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας. Το περιβάλλον μας απασχολεί πολύ όλα τα χρόνια της πορείας μας, και φροντίζουμε για αυτό με διάφορες δράσεις. Μια από αυτές είναι και η σύμπραξή μας με τη we4All. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε μέρος της προσπάθειας του συγκεκριμένου οργανισμού και ως εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την ασφάλιση γνωρίζουμε καλά τι θα πει καταστροφή και πόσο σημαντική είναι η μετέπειτα αποκατάσταση των ζημιών. Γι’ αυτό προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες να ασφαλίσουν την κατοικία τους, συμβάλλοντας παράλληλα και στην ενίσχυση των δασών που έχουν πληγεί.”

Related posts

Νέα «πάρκα τσέπης» σε Λάρισα και Πετρούπολη από την P&G

admin

Αύξηση εσόδων 34% στο εννεάμηνο για τη BriQ Properties

admin

Χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επόμενη τριετία η Stoiximan

admin

Διαγωνισμός στα φορολογικά για φοιτητές από την ΕΥ

admin

Πειραιώς: Στόχος εξομαλυμένα κέρδη ανά μετοχή το 2023 στα €0,45

admin

Το πρώτο τρίμηνο του 2022 θα δώσει ρεύμα το φωτοβολταϊκό των ΕΛΠΕ στην Κοζάνη

admin

Κέρδη €2,7 εκατ. μοίρασε το Σκρατς την προηγούμενη εβδομάδα

admin

Γ. Περιστέρης: Σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον για ΤΕΝΕΡΓ, δεν έχει οριστικοποιηθεί

admin

Η MEDITERRA στηρίζει την πράσινη φοιτητική επιχειρηματικότητα

admin