Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλή διάκριση απέσπασε ο Douleutaras στα Peak Awards

Διπλή διάκριση για τις επιτυχημένες ενέργειές του στο Performance Marketing απέσπασε ο Douleutaras, πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, κατά τη διάρκεια της απονομής των Peak Performance Marketing Awards 2023.

Πιο συγκεκριμένα, ο Douleutaras, ο οποίος σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βρίσκεται ήδη στην κορυφή της αγοράς οικιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα και την Κύπρο και έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία – υπό τις εμπορικές επωνυμίες YourPro και YourHero αντίστοιχα – κατάφερε να αποσπάσει δύο Bronze Βραβεία στην κατηγορία «Best International Campaign» για τις ενέργειες που υλοποίησε στις δύο τελευταίες χώρες.

H στρατηγική “Go-to-Market”, την οποία ανέπτυξε ο Douleutaras για την Ιρλανδία αλλά και για την Πορτογαλία, ενίσχυσε την παρουσία του στον ψηφιακό χώρο και συνέβαλε στη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου brand name. Τόσο το Google Search όσο και τα Social Media της εταιρείας διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στον τομέα του Remarketing & Awareness.

Στην Ιρλανδία, σε συνέχεια της στρατηγικής Performance Marketing, η YourPro, κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 μηνών λειτουργίας της, κατάφερε να αναδειχθεί ως η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών στη χώρα, με αύξηση τζίρου 43% ανά τρίμηνο, να σταθεροποιήσει την κερδοφορία στο υψηλό επίπεδο του 34%, ενώ, ταυτόχρονα, απέκτησε 20% education brand awareness. Το τελευταίο αυτό ποσοστό αναφέρεται σε καταναλωτές οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζουν το brand αλλά έχουν γνώση των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών που προσφέρει η πλατφόρμα.

Όσον αφορά στην Πορτογαλία, την επόμενη χώρα όπου επέλεξε να επεκτείνει τη δραστηριότητά του ο Douleutaras, εκεί η ομάδα Marketing ανέπτυξε μία επιτυχημένη στρατηγική που είχε ως αποτέλεσμα η YourHero να αναδειχθεί ως η Νο2 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών στη συγκεκριμένη χώρα, με αύξηση τζίρου 34% ανά τρίμηνο. Ταυτόχρονα, κατάφερε να σταθεροποιήσει την κερδοφορία στο επίπεδο του 17%, ενώ απέκτησε 24% education brand awareness μέσα σε μόλις 12 μήνες λειτουργίας.

Ο Cezary Szandecki, Co-Founder & Head of Marketing του Douleutaras, δήλωσε σχετικά:

«Από το 2022 που ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας σε αυτές τις δύο χώρες, την Ιρλανδία (ΥourPro) και την Πορτογαλία (YourHero), η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κινείται ανοδικά. Το κοινό και των δύο χωρών έχει “αγκαλιάσει” το πρωτοποριακό μοντέλο της πλατφόρμας μας, κάτι που φαίνεται τόσο από τη θερμή ανταπόκριση των επαγγελματιών που εντάσσονται στην ομάδα, όσο και από τα αιτήματα εργασιών που αυξάνονται καθημερινά. Οι φετινές μας διακρίσεις στα Peak Awards στην κατηγορία “Best International Campaign”, για τις αποτελεσματικές και καινοτόμες καμπάνιες που υλοποιήσαμε σε Ιρλανδία και Πορτογαλία, αποτελούν σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας μας να δημιουργήσουμε αξία στα οικοσυστήματα στα οποία δραστηριοποιούμαστε. Ταυτόχρονα, ενισχύουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας με απώτερο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας».

Η 7η τελετή των Peak Awards διοργανώθηκε από την Boussias Events με την υποστήριξη της Google. Στόχος του θεσμού είναι να αναδεικνύει κάθε χρόνο τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Related posts

Αποκτά το 75% των «Ελληνική Ζύμη» και «Αλεσις» η Vivartia

admin

SABO: Στο 90% του τζίρου φτάνουν οι εξαγωγές

admin

Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ιδίων μετοχών από τη Μυτιληναίος

admin

ΟΣΕ: Υπό τάση και πάλι η γραμμή Αθήνα – Οινόη

admin

Εγκρίθηκε υπό όρους η συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie

admin

Reds: Μηδένισαν οι συμμετοχές των Damianco και Χρ. Παναγιωτόπουλου

admin

Jumbo: Αύξηση 35,5% στα καθαρά κέρδη 6μηνου, ΓΣ για μέρισμα

admin

Lamda-Ελληνικό: Το SPV για τα γραφεία και οι τιμές πώλησης κατοικιών

admin

Ενα βήμα πριν την εξαγορά της Enel Green Power Greece η Macquarie

admin