Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούτσης: Κακέκτυπο του Τσίπρα ο Κασσελάκης – Τι χρέωσε στους πρώην συντρόφους του

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι «το «Επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους».

Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για αυταπάτες ή εθελοτυφλία σε όσους πιστεύουν ότι «η κατάσταση είναι πολιτικά ανατάξιμη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», υπογραμμίζοντας ότι «παρά και ενάντια στην καθημερινή ρητορική του προέδρου και στελεχών που εξαντλείται είτε σε ατάκες περί «καθαρών χεριών» ή περί «αυλικών των servicers και των τραπεζών» είτε σε ένα ρηχό επικοινωνιακό εντυπωσιασμό και σε εχθροπάθεια».

«Ένδειξη αυτής της αμετροέπειας είναι και η συνεχής χρήση, ως όπλο εναντίον όσων αμφισβήτησαν τη νέα ηγεσία, του ονόματος, της πολιτικής οντότητας και της ερμηνείας για δήθεν στήριξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο Action24.

«Επάγγελμα Τσίπρας»

«Δυστυχώς, παρότι είναι ακραία η έκφραση που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κούλογλου, το «Επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου και τον τρόπο που συμπεριφερόταν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας από την ομογένεια. «Ποιος δεν θυμάται ότι από την πρώτη στιγμή ο μετέπειτα πρόεδρος Κασσελάκης μας συστήθηκε ως «φυτευτός του Τσίπρα!”» συμπλήρωσε ο Νίκος Βούτσης.

Related posts

Ανοικτός διάδρομος για τα F-35 στην Ελλάδα

admin

Κασσελάκης από το στρατόπεδο της Θήβας: «Σεξιστικό να τη λέμε ‘Καλλιόπη’ ας την πούμε ‘Κούλη’»

admin

Νίκος Σούλης: «Θα είμαι δίπλα του, αν με χρειαστεί»

admin

Ανδρουλάκης: «Οι ελλείψεις προσωπικού έχουν τραγικά αποτελέσματα για το λαό»

admin

Διπλωματική μάχη σε τρία μέτωπα

admin

«Προϋπόθεση εθνικής επιβίωσης ένας στέρεος αμυντικός μηχανισμός»

admin

Ενας Ερντογάν ήρθε χθες από τα παλιά…

admin

Πιερρακάκης: «Πιστεύουμε στην άρση του κρατικού μονοπωλίου στα ΑΕΙ – Προς αναθεώρηση το άρθρο 16»

admin

Οι Βρυξέλλες κρατούν στον «πάγο» την αλβανική ένταξη λόγω Μπελέρη

admin