Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγουν εντός Μαϊου τρία ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης το Metaxa Hospitality Group, ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του εντός του Μαΐου, δίνοντας δυναμικό στίγμα και για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου ανοίγει τις πύλες του στις 21 Μαΐου 2021, το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, στις 22 Μαΐου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρά την αβεβαιότητα της εποχής Covid-19, ο Όμιλος κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε, προχώρησε σε επενδύσεις για νέες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια ευρώ

Στο Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε ολική ανανέωση ηλεκτρικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ ανακαινίστηκαν ριζικά οι χώροι του προσωπικού. Παράλληλα, 4 νέες πισίνες διαμορφώθηκαν στους εξωτερικούς χώρους, ενώ όλα τα δωμάτια εξοπλίστηκαν με νέο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας. 

Στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στους εξωτερικούς χώρους του Pool Bar και της κεντρικής πισίνας για μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα, ενώ προστέθηκαν στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου 8 νέες σουίτες, με υπηρεσίες προσανατολισμένες στην ευεξία.  

Το TUI Magic Life Candia Maris ανακαίνισε ολικά 30 δωμάτια. Επιπλέον, επεκτάθηκε η κεντρική πισίνα του, ενώ κατασκευάστηκαν και άλλες δύο μικρότερες. Στα F&B outlets του ξενοδοχείου ανανεώθηκαν τα έπιπλα, ενώ αυξήθηκε η χωρητικότητα των εξωτερικών αθλητικών δραστηριοτήτων και πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση στους χώρους SPA & γυμναστηρίου. Επίσης, στα περισσότερα από τα μισά δωμάτια της κατηγορίας “Bungalows”, προστέθηκε jacuzzi.

Επιπλέον, ο Όμιλος εφαρμόζει το πρόγραμμα “Committed to Caring” εστιάζοντας σε θέματα ασφάλειας και υγείας επισκεπτών και εργαζομένων. Ακολουθεί με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο  κ. Ανδρέας Μεταξάς Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε και φέτος να ανοίξουμε όλα μας τα ξενοδοχεία  σε Κρήτη και Σαντορίνη.  Παρά την αβεβαιότητα της εποχής, προσπαθούμε να πάρουμε και πάλι πίσω τις ζωές μας. Ανοίγουμε για να στηρίξουμε και φέτος την εθνική προσπάθεια, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε κι έχουν άμεσα την ανάγκη να επουλώσουν τις πληγές που αφήνει η πανδημία.  Πιστεύω στις δυνάμεις μας και στις αξίες μας,  πιστεύω στη δύναμη του ελληνικού τουρισμού.  Για αυτό  είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!». 

Related posts

Διαγωνισμός με έπαθλο 10 δωρεάν τοκετούς από το Ιασώ

banksnews

Τρεις νέες επενδύσεις ύψους 1,35 εκατ. από το Uni.Fund

banksnews

Με 32% στην κυπριακή VLPG τα Ελληνικά Πετρέλαια

banksnews

Forthnet: Από 1/2 ξεκινά η 22η περίοδος μετατροπής ομολογιών

banksnews

Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίνασης της ΘΕΣγάλα

banksnews

Εφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Βιοιατρικής Ευ. Σπανός

banksnews

Τράπεζα Πειραιώς: Στο 5,5% αυξήθηκε το ποσοστό της Bienville Capital

banksnews

Interamerican: Επιβράβευση συνεργατών με έκτακτη εισφορά στο Επαγγελματικό Ταμείο

banksnews

Στις 11 Νοεμβρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της MLS

banksnews