Menu

Μπενίσης: Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος CEO της ΕΥΔΑΠ

Την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ γνωστοποίησε με επιστολή του προς το προσωπικό της εταιρείας ο ΓιάννηςΜπενίσης.

Όπως αναφέρει, στις 26Ιουνίου θα επιλεγούν τα νέα μέλη του Δ.Σ. και των οργάνων του και η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί εντός της προεκλογικής περιόδου. «Η προεκλογική πε

...
Read more...

ΟΛΘ: Απολογισμός έτους της νέας διοίκησης

Τον εκτενή απολογισμό των πεπραγμένων της ΟΛΘ. Α.Ε. κατά το πρώτο έτος της νέας διοίκησης καθώς και τα επόμενα βήματα στρατηγικής ανάπτυξης παρουσίασαν τα στελέχη της ΟΛΘ Α.Ε., σε Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. &amp

...
Read more...

Μυτιληναίος: Τέταρτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού

Η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 4η Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 27.12.2018 έως 27.06.2019 είναι η Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2019, σύμφωνα με τους όρους του από 27.06.2017 Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ».

Διευκρινίζεται ότι, από την Τρίτη, 25η Ιουνίου 2019 (Ex coupon date) οι ομολογίες της

...
Read more...

Σαράντης: Διανέμει μέρισμα €0,14893/μετοχή

Η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.  γνωστοποιεί στους μετόχους της, ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της κατά τη συνεδρίασή της στις 18.06.2019 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού 0,14311 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 2.7

...
Read more...

ΠΕΦ: Εξοντωτική η φορολόγηση των φαρμακοβιομηχανιών

«Οι ελληνικές παραγωγικές φαρμακοβιομηχανίες εκπέμπουν σήμα κινδύνου, αδυνατώντας πλέον να αντιμετωπίσουν την εξοντωτική άμεση και έμμεση φορολόγηση που τους επιβάλλεται και φθάνει συνολικά το 70% του τζίρου τους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

Οι συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, προσθέτει η ΠΕΦ, καθιστού

...
Read more...

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Παραδόσεις 13 εκατ. ευρώ στο 4μηνο

Σημαντικά αυξημένες παραδόσεις παραγγελιών με θετική συνεισφορά στον κύκλο εργασιών σημειώνουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο τετράμηνο Μάρτιος-Ιούνιος 2019, η αξία παραδοθέντων προϊόντων, προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όπως και σε τρίτους, φτάνει τα 13 εκατ. ευρώ.

Η

...
Read more...

Γ. Καντώρος: Ο ασφαλιστικός κλάδος προσφέρεται για μεσομακροπρόθεσμες επενδύσεις

Μια ξεκάθαρη θέση για το παρόν και το μέλλον της θέσης και της συμβολής της ιδιωτικής ασφάλισης στην εθνική οικονομία διατυπώθηκε από τον Γιάννη Καντώρο, διευθύνοντα σύμβουλο της Interamerican, στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον 2ο InvestGR Forum, που οργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου αναλύθηκαν τα ευρήματα έρευνας μεταξύ

...
Read more...

Μέτρα για τη δραστική μείωση των πλαστικών μίας χρήσης από την Cosmote

Η COSMOTE παίρνει θέση στην παγκόσμια κινητοποίηση για τον περιορισμό των πλαστικών αποβλήτων, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα για τη μείωση της χρήσης των πλαστικών μίας χρήσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις και καταστήματα.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχοι της πρωτοβουλίας, είναι:

• Να καταργηθεί η χρήση των πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης στα

...
Read more...
Subscribe to this RSS feed