Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.
Την Τετάρτη η νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξωδικαστικού μηχανισμού

Η νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης της διαδικασίας εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών (OCW) θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία την προσεχή Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα θα περιλαμβάνει:

1. Νέες αιτήσεις

Α) με δυνατότητα υποβολής από αγρότες

Β) κριτήρια υπαγωγής οφειλετών με ημερομηνία 31-12-2017

Γ) οφειλές

...

Κοντά στην επανεκλογή του στην τουρκική προεδρία από τον πρώτο γύρο είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ παράλληλα ο συνασπισμός του φαίνεται να κερδίζει και στις βουλευτικές εκλογές.

Με καταμετρημένο το 76,86% των ψήφων ο Τούρκος πρόεδρος, αποσπά το 54,54%, πάνω από το όριο του πενήντα τοις εκατό που απαιτείται ώστε να αποφύγει τον δεύτερο γύρο της 8

...

Μεμονωμένα βίαια περιστατικά αναφέρθηκαν σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας σήμερα για τις βουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη χώρα.

 

Ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης και δήμαρχος σε πόλη της ανατολικής Τουρκίας, ο Μεχμέτ Σιντίκ Ντουρμάζ, σκοτώθηκε σε διαπληκτισμό μεταξύ δύο οικογενειών, όπως ανέφερε ο γενικός γραμμ

...
Την Παρασκευή στην Bundestag η συμφωνία του Eurogroup

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να εγκριθεί από το γερμανικό Κοινοβούλιο η συμφωνία που επετεύχθη την περασμένη εβδομάδα στο Eurogroup για το τέλος του ελληνικού προγράμματος. Η επικύρωση θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε επίπεδο Επιτροπής Προϋπολογισμού.

Το θέμα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θα προστεθεί στην ημ

...
Στο Λονδίνο τη Δευτέρα για τριήμερη επίσκεψη ο Τσίπρας -Συνάντηση με Μέι και παράγοντες του City

Στο Λονδίνο μεταβαίνει αύριο Δευτέρα 25 Ιουνίου, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει συνάντηση με την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι. 

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Πρωθυπουργός θα έχει μεταξύ άλλων και συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

Το πλήρες πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έ

...

Δίχως διακοπή είναι η ροή των αποτελεσμάτων από την Τουρκία, καθώς η καταμέτρηση των ψήφων άρχισε αμέσως μετά τις 5 το απόγευμα, όταν και έκλεισαν οι κάλπες σε όλη την επικράτεια. Πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλόγές των τελευταίων ετών για την χώρα, αλλά και για το πολιτικό μέλλον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

.Ο Τούρκος πρόεδρος συγκεντρώνει ως τώρα

...
Μαξίμου για Στουρνάρα: Ο,τι και αν πει δεν έχει καμία σημασία -Ας μην εκτίθεται

Σκληρή απάντηση στους κύκλους της ΤτΕ και τον Γιάννη Στουρνάρα έδωσαν πηγές του Μαξίμου.

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα» απαντούν κύκλοι του Μαξίμου στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και συνιστούν

...
Οι προτάσεις Τσίπρα στη σύνοδο για το μεταναστευτικό -Οχι σε κλειστά κέντρα για πρόσφυγες εκτός ΕΕ

Προτάσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και την πολιτική ασύλου διατύπωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της άτυπης συνάντησης εργασίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν:

1.

...

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, πριν εισέλθει στην ευρωπαϊκή σύνοδο για το μεταναστευτικό, δήλωσε ότι "πρέπει να ξεπερασθεί το κριτήριο της χώρας πρώτης άφιξης" και ότι "χρειάζεται ριζική αλλαγή στην προσέγγιση του όλου θέματος".

Η Ρώμη, με την πρότασή της, ζητά "κοινή ευθύνη των ευρωπαϊκών χωρών σε ό,τι αφορά τους ναυαγούς", κάτι που σημαίνει

...

Με καταμετρημένο το 9,2% των ψήφων σ.σ. χωρίς τα εκλογικά τμήματα σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα, τα πρώτα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών είναι:

 

52,56% Ερντογάν

26,33% Ιντζέ

11,8% Ντεμιρτάζ

7,2% η Ακσενερ

Αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές, το AKP του Ερντογάν λαμβάνει 45,38 %, 26,77 το CHP του Ιντζέ, 11,66% το «Καλό Κόμμα» της Ακσενέρ και το φιλ

...
Page 1 of 11067