Image default
ALPHA BANK ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Διάθεση της κάρτας Freedom Pass, με τη συνεργασία της Visa

Με ταχύτητα και ευελιξία, η Alpha Bank ανταποκρίνεται στην εθνική προσπάθεια οικοδόμησης τείχους ανοσίας απέναντι στην Covid-19, συμμετέχοντας ενεργά στη διάθεση της άυλης κάρτας Freedom Pass, με τη συνεργασία της Visa. To Freedom Pass επιβραβεύει, με 150 ευρώ σε υπηρεσίες τουρισμού και πολιτισμού, τους νέους ηλικίας 18-25 ετών, που επιλέγουν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.

Χάρη στην επάρκεια των ψηφιακών της συστημάτων και την πελατοκεντρική της προσέγγιση, η Αlpha Bank κάνει πολύ απλή την απόκτηση της κάρτας. Συγκεκριμένα, την επόμενη ημέρα από το αίτημα του δικαιούχου στην πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (freedompass.gov.gr), η Τράπεζα έρχεται σε επαφή μαζί του μέσω email και SMS, προκειμένου να τον ενημερώσει για την έκδοση της κάρτας Freedom

Pass.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι, πραγματοποιώντας σύνδεση στο myAlpha mobile μέσω του κινητού τους, βρίσκουν αυτόματα διαθέσιμο το Freedom Pass τους, το οποίο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα τόσο για αγορές σε φυσικά καταστήματα, αφού το προσθέσουν σε ψηφιακά πορτοφόλια (Apple Pay, Google Pay, myAlpha wallet), όσο και για online αγορές.

Ψηφιακές υπηρεσίες και εταιρική υπευθυνότητα 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, η Αlpha Bank πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, καθώς, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, με στόχο τη διασφάλιση της Υγείας των Πελατών και τον Εργαζομένων της, ενεργοποίησε όλα τα ψηφιακά της δίκτυα, ώστε το σύνολο των Ιδιωτών και εταιρικών της Πελατών να μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Παράλληλα, το 2020, η Αlpha Bank κάλυψε τις ανάγκες σε ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε τρία Nοσοκομεία αναφοράς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου προσφέρθηκαν ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και υγειονομικός εξοπλισμός που είναι αναγκαίος για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Επιπλέον, η Αlpha Bank, από την αρχή της πανδημίας, στήριξε το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ηλικιωμένων των Γιατρών του Κόσμου, για την επείγουσα παρέμβαση στους ευάλωτους συμπολίτες μας, ηλικίας άνω των 60 ετών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, ενώ για 8η συνεχή χρονιά υλοποιεί το Πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την υγεία”. Από την έναρξη του Προγράμματος το 2014 έως σήμερα, έχουν παραδοθεί συνολικά περισσότερα από 240.000 ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και είδη ιατροφαρμακευτικού υλικού στα ιατρεία 64 νησιών με συνολικό πληθυσμό 800.000 κατοίκους και εκατομμύρια επισκεπτών κάθε χρόνο.

Related posts

Δωρεά 11 αναπνευστήρων για τις ΜΕΘ από την Εθνική Τράπεζα

banksnews

Η Eurobank συμμετέχει στο «Ταμείο Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης»

banksnews

Πειραιώς: Νέα δάνεια 5,5 δισ. ευρώ ο στόχος για το 2021

banksnews

Ζημιές στο α΄ τρίμηνο για τη UniCredit

banksnews

Μεγάλου: Εφικτός ρυθμός ανάπτυξης άνω του 4% από το 2021

banksnews

Τράπεζα Πειραιώς: Πράσινο φως στην απόσχιση του τραπεζικού κλάδου

banksnews

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για χρηματοδότηση δόσης δανείου

banksnews

Alpha Bank: Περιθώριο ανόδου σχεδόν 40% βλέπει η Eurobank Equities

banksnews

Πολ Μόρα: Ο πάλαι ποτέ κραταιός τραπεζίτης που μπήκε στη λίστα των πλέον καταζητούμενων της Ιντερπόλ

banksnews