Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Viospiral

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ενώνει δυνάμεις» με την αμιγώς ελληνική εταιρία Viospiral, η οποία είναι η πρώτη που εντάσσεται στην Κοινότητα προερχομένη από τον κλάδο των υδραυλικών ειδών, ξεκινώντας τη διαδρομή της από τον Πειραιά το 1974.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πορεία του νέου Μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ξεκίνησε όταν ο Χρυσόστομος και ο Νικόλαος Νατσακάκος δημιούργησαν τους πρώτους σωλήνες συνδέσεως, πρωτοπορώντας και εισάγοντας στην ελληνική αγορά τα καινοτόμα για την εποχή σπιράλ συνδέσεως, τα οποία αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μέχρι και σήμερα. Η συνεχής εξέλιξη και η διεύρυνση της γκάμας παραγωγής οδήγησε το 1990 την Viospiral στη μετεγκατάστασή της στο ιδιόκτητο κτίριο 3200 m², στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ενώ ένας δεύτερος χώρος κεντρικών αποθηκών έχει κατασκευαστεί στην περιοχή των Οινοφύτων.

Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύχθηκε έντονα και στον τομέα της εμπορίας και έλαβε την εμπιστοσύνη μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων, οι οποίοι σύναψαν μαζί της αποκλειστική συνεργασία εισαγωγής και πώλησης. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα παραγωγής της Viospiral ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα και πλέον απευθύνονται στη διεθνή αγορά. Επιβεβαιώνοντας την υγιή αναπτυξιακή πορεία της, διευρύνει το δίκτυο συνεργατών της, φθάνοντας σήμερα να μετρά περισσότερα από 1500 καταστήματα χονδρικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Related posts

Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Ισχυρά πράσινα δίκτυα για πιο ανθεκτική Ευρώπη

admin

Σειρά διακρίσεων για την ERGO Ασφαλιστική

admin

Ηγετική θέση στην κατεψυγμένη ζύμη εδραιώνει η Vivartia

admin

Δημιούργησε 185 νέες θέσεις εργασίας η Παπαστράτος

admin

Space Hellas: H Άννα Καλλιάνη εξελέγη νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Ανκόνα από τη Volotea

admin

Το 100% της γερμανικής BSK & Lakufol Kunststoffe εξαγόρασε ο Ομιλος Καράτζη

admin

Miele Hellas: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ με μοντέλο direct-to-consumer

admin

Συγχωνεύονται Ζαγόρι με Green Cola

admin