Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την IASSC εξαγόρασε η PeopleCert

Tην αμερικανική εταιρεία επαγγελματικών πιστοποιήσεων, International Association for Six Sigma Certification (IASSC) εξαγόρασε η PeopleCert. H IASSC αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη, ενώ η PeopleCert θεωρείται ηγέτης στη διεξαγωγή εξετάσεων και πιστοποίησης επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων.

«Η απόκτηση του IASSC αποτελεί σημαντικό σταθμό στο στρατηγικό πλάνο επέκτασή μας σε όλες τις αγορές και ειδικότερα στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις, στην οποία ήδη έχουμε αξιόλογη παρουσία στον τομέα πιστοποίησης του ITSM (IT Service Management)» επισημαίνει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βύρων Νικολαΐδης και προσθέτει: «Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του Ομίλου μας έχοντας βαθιά την πίστη ούτε γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των επαγγελματιών που θέλουν συνεχώς να ενισχύουν τις δυνατότητες του φθάνοντας πιο κοντά στο ατομικό και συλλογικό τους όραμα.»

Το τελευταίο διάστημα υπό το βάρος της πανδημίας η PeopleCert κινήθηκε σε δύο άξονες:

Α. Εβαλε σε πρώτο πλάνο τους εργαζόμενους και τους πελάτες

Β. Επεδίωξε επιχειρηματική εξωστρέφεια με στρατηγική εξαγορών και επενδύσεων στην τεχνολογία.

«Η εταιρεία δημιούργησε Ειδικό Ταμείο Αλληλεγγύης για να στηρίξει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη εποχή, ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και θέτουμε την υγεία του καθενός πάνω απ΄ όλα», σημειώνει ο Βύρων Νικολαϊδης. «Είμαστε ευτυχείς γιατί εμείς είχαμε αναπτύξει τεχνολογικές λύσεις πριν από την πανδημία, λύσεις που σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία μας επέτρεψαν να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας. Οταν ο ανταγωνισμός έψαχνε για λύσεις κατόπιν πανδημίας, εμείς είχαμε τα εργαλεία που αναπτύξαμε εσωτερικά στην εταιρεία με ελληνικά μυαλά. Τεχνολογίες όπως το Online Proctoring (πραγματοποίηση εξετάσεων απομακρυσμένα οποιαδήποτε ώρα και μέρα επιλέγει ο υποψήφιος, με επιτήρηση από απόσταση) είναι ένας από τους πυλώνες που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην κρίση δεν απολύθηκε ουδείς, αλλά αντιθέτως προσελήφθησαν επιπλέον 200 άτομα για να καλυφθούν ανάγκες επιτήρησης σε online exams παγκοσμίως. Συνολικά σήμερα απασχολούνται πάνω από 500 εργαζόμενοι σε πλήρη ωράριο.

Η IASSC αποτελεί βασικό συνεργάτη εταιρειών οργανισμών και κυβερνήσεων στις πιστοποιήσεις επαγγελματικών δεξιοτήτων για περισσότερο από μία δεκαετία. Το βασικό της προϊόν, που εντάσσεται πλέον στην οικογένεια πιστοποιήσεων της PeopleCert, είναι το Lean Six Sigma Professional Credentialing.

Η πιστοποίηση αυτή είναι σημαντικό εφόδιο για τους επαγγελματίες και τις εταιρίες, συνιστά κρίσιμη επιχειρησιακή διαδικασία καθώς περιλαμβάνει εργαλεία και τεχνικές για τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής, την εξάλειψη ελαττωμάτων και την εγγύηση της ποιότητας σε όλες τις υπηρεσίες. Το Six Sigma καθοδηγεί τις εταιρείες, ώστε να αποφεύγουν λάθη στις λειτουργίες τους: Από την παραγωγή, την τεχνική υποστήριξη μέχρι και τη διεύθυνση προσωπικού και το τμήμα εξυπηρέτησης. Ήδη πολλές σημαντικές διεθνείς εταιρείες όπως Amazon, BMW, Cisco, πανεπιστημιακά ιδρύματα, κρατικές υπηρεσίες αλλά και κλάδοι των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων εμπιστεύονται την IASSC προκειμένου να επιτύχουν άριστα αποτελέσματα ποιότητας και αποτελεσματικότητας στις δραστηριότητές τους.

Related posts

Attica Group: Μέιωση 28% στον κύκλο εργασιών λόγω της πανδημίας

banksnews

Creta Farm: Στο αρχείο οι εγκλήσεις Κ. Δομαζάκη για απιστία και υπεξαίρεση

banksnews

Επιμένουν επενδυτικά τα Γερμανικά Επιμελητήρια στη ΝΑ Ευρώπη

banksnews

Polygreen: Νέα εταιρία στον τομέα της κυκλικής οικονομίας

banksnews

eBay: Το άλμα του e-commerce και η εξαγωγική ευκαιρία για Ελλάδα

banksnews

Interlife: Κέρδη προ φόρων 19,65 εκατ. ευρώ το 2020

banksnews

Forthnet: Από 1/2 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης

banksnews

Coca Cola HBC: Εξαγόρασε το 30% της ιταλικής Caffe Vergnano

banksnews

Γιατί οι τεχνικές εταιρείες… επιστρέφουν στο εξωτερικό

banksnews