Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν – Interamerican

Το Ερρίκος Ντυνάν και ο ασφαλιστικός όμιλος της Interamerican ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία στρατηγική συνεργασία που βασίζεται σε κοινούς στόχους και διαμορφώνει ένα νέο τοπίο για τους ασφαλισμένους ασθενείς.

Με τη σύμβαση που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από 01.01.2024, η συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν – Interamerican καλύπτει όλα τα περιστατικά δευτεροβάθμιας περίθαλψης (έξοδα νοσηλείας και αμοιβές ιατρών) για το σύνολο των ασφαλισμένων της Interamerican, σημειώνει η ανακοίνωση.

Πρόκειται ουσιαστικά για συνεργασία που εξασφαλίζει τη μέγιστη θωράκιση στους ασφαλισμένους της Interamerican, μιας εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών στη χώρα μας, σε συνδυασμό και με τις υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν, ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο έχει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Επισημαίνεται ότι πέραν της τεχνολογίας αιχμής και του υπερσύγχρονου βιοϊατρικού εξοπλισμού που συνεχώς εμπλουτίζεται, οι κτηριακές υποδομές του Ερρίκος Ντυνάν είναι εξαρχής κατασκευασμένες για τη λειτουργία νοσοκομείου, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση με στόχο την άμεση, δίχως καθυστερήσεις και επιτυχημένη αντιμετώπιση των εκτάκτων προβλημάτων υγείας για κάθε ασθενή.

Αναφερόμενος στη νέα σύμβαση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν, κ. Θέμος Χαραμής δήλωσε: «Η Interamerican στην πολυετή διαδρομή της έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους, βάζοντας τη δική της σφραγίδα στο πεδίο της ιδιωτικής ασφάλισης. Το Ερρίκος Ντυνάν μεγαλώνει, δίνοντας σταθερά έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φροντίδας για τον ασθενή. Η συνεργασία μας δεν αποτελεί μόνον μια νέα αφετηρία, είναι το επιστέγασμα του κοινού μας στόχου για καινοτόμα και πρωτοποριακά βήματα και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει τον οδηγό για πολλές ανάλογες συνεργασίες».

Χαιρετίζοντας τη νέα συνεργασία, ο κ. Γιάννης Καντώρος (φωτ.), Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, ανέφερε: «Με στόχο να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την πρόσβαση των ασφαλισμένων μας σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στην Αττική, υποδεχόμαστε ιδιαίτερα θερμά το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στο δίκτυο Υγείας του Ομίλου Interamerican. Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές, ώστε οι συμπολίτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία τους να έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ δίκτυο υπηρεσιών, μεγιστοποιώντας την αξία που λαμβάνουν από το συμβόλαιο ασφάλισής τους κάθε στιγμή».

Related posts

Συνδυαστικές εκπτώσεις για νέο πρόγραμα της Eurolife FFH

admin

Τέταρτη εξαγορά από Mytilineos, απέκτησε την EfaEnergy

admin

Δεν δημοσιοποιούν σχέδιο «πράσινης» μετάβασης μια στις δύο εταιρείες

admin

Τι λέει ο ΟΣΕ για τα προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων την Πέμπτη

admin

Εθνική: Πώς αξιοποιεί το «όπλο» της πλεονάζουσας ρευστότητας

admin

Πιστοποίηση από την TÜV Austria έλαβε το Μητέρα

admin

Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

admin

Πού ποντάρει για πρόσθετο growth ο όμιλος Quest

admin

Intralot: Εγκρίθηκε από το ΔΣ η απορρόφηση της θυγατρικής «Εταιρία Στοιχημάτων ΜΑΕ»

admin