Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μητσοτάκης: Επίδομα 800 ευρώ αντί 534 ευρώ για εκείνους που είναι σε αναστολή εργασίας τον Νοέμβριο

πολιτικός απατεώνας

οι 3 εβδομάδες θα γίνουν 3 μήνες με το εφάπαξ 800άρι.
τα δημοτικά θα κλείσουν μετά από μια εβδομάδα.

Ναναι καλά

Ο Μητσοτάκης!!!!! Μητσοτάκης για πάντα, μόνο που θα ανεβάσωμε χοληστερίνη και τριγλυκεριδια με τόσο φαγοποτι, θα σκαααασωμε😜

Ειδική μέριμνα για ανθρώπους που πρέπει να μετακινηθούν π.χ. για το μάζεμα της ελιάς = θα απαγορεύεται η συλλογή Κορωνέϊκης; (γιατί κάτι άλλο πιο σοβαρό δεν περιμένουμε)

Ελλάδα η χώρα του τίποτα

Ναι, και αυτά τα λεφτά πέσανε από τον ουρανό, δεν θα χρειαστεί να τα πληρώσουμε πίσω. Καλή κρίση.

Αν φορούσαμε όλοι μάσκες εγκαίρως αλλά και έμεναν κλειστοί οι όποιοι χώροι συνωστισμού, δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την οικονομία. Αν όλοι συνεισφέραμε και δούλευε σωστά ένας ελεγκτικός/εισπρακτικός μηχανισμός ενώ παράλληλα η δικαιοσύνη δούλευε σε αποδεκτούς χρόνους, δεν θα ήμασταν εδώ. Μόνο που το πρώτο αφορά χρονικό διάστημα 1 χρόνο, το δεύτερο αφορά 11 χρόνια και βάλε … περιμένω απέλπιδα έναν πολιτικό να βάλει το πρόβλημα στο τραπέζι και έστω να προτείνει κάποιος λύσεις. Οι λύσεις κατά την ταπεινή μου … είναι πολύ πολύ απλές, άμεσα εφαρμόσιμες που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν θέλει κανένας να τις εφαρμόσει … α) μείωση δημόσιου τομέα σταδιακά παράλληλα με αύξηση αποδοτικότητας (να σκεφτούμε πόσα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά “χάρη” στον κορονοιό, πόσες βενζίνες,ουρές και μπινελίκια γλυτώνουμε όλοι μας…), β) πάταξη φοροδιαφυγής,διαφθοράς,διαπλοκής,μη απόδοσης φόρων, παραοικονομίας, γ) η δικαιοσύνη επιτέλους να λειτουργήσει σε εύλογους αποδεκτούς χρόνους, δ) επίλυση σκανδάλων … τι είπες ? επίλυση σκανδάλων, ε) έλεγχο στις λίστες που τους έδωσαν και δεν ασχολήθηκε κανείς (μα κανείς δεν σκέφτηκε να ζητήσει και άλλες εκτός από εμένα), ζ) συλλογή μαύρου χρήματος της τελευταίας 20ετίας προ κρίσης με έλεγχο πόθεν έσχες και άνοιγμα λογαριασμών,θυρίδων,εκσκαφές στο χωράφι της γιαγιάς, η) εύρεση μεγαλοφειλετών και κακοπληρωτών (έσω και έξω). Αυτά τα μέτρα πρέπει να λάβει κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα της οικονομίας παράλληλα βέβαια με τα απαραίτητα μέτρα στήριξης. Ειδικά τώρα είναι ευκαιρία όταν θα γίνει επανεκκίνηση μετά τον κορονοιό να μάθουμε να λειτουργούμε σωστά, τόσο το κράτος όσο και ο πολίτης. Όπως λοιπόν έχουν τη δυνατότητα να μαζέψουν τους πολίτες σπίτι τους όταν κρίνεται έκτακτη ανάγκη, έτσι θα έπρεπε να βρουν τον τρόπο να νοικοκυρέψουν τα παραπάνω. Χρειάζεται βέβαια συνεργασία πολιτείας – πολίτη τόσο στο θέμα της υγείας όσο και της οικονομίας.

Προς ψεκασμένους

Παίρνατε πολλοί 800 ευρώ στη δουλειά σας, ε; Θα κάθεστε σπίτι και θα σας δίνει ο Κυριάκος το 800σάρι. Και ξεκούραση και μηνιάτικο και προπαντός υγεία. Πάλι σας ξελάσπωσε ο Κυριάκος ψεκασμενάκια μου!

ποιοι ΚΑΔ κλείνουν για Νοέμβριο??

να βγει λίστα. Αλλιώς δουλεύουν.Αν κλείσουν τα 800ε.

τίμιο το €800 ειδικά σε έναν κλάδο που υπάρχουν πολλά μαύρα

Γελοίοι

Η εικόνα αντιπροσωπεύει απόλυτα τη σάπια χώρα μας. Η μισή Ελλάδα γκαρσόνια σε καφέ και σουβλάκια. Κρίμα

Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Οι μισθωτοί με μπλοκάκι που δεν φαίνονται πουθενά ως εργαζόμενοι; Οι άνεργοι που δεν παίρνουν επίδομα;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων

Related posts

Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται αυξήσεις – Ποια σενάρια εξετάζονται

banksnews

Στα χέρια του Δημήτρη Ματεμτζή ο όμιλος Intrafashion με το γνωστό σήμα Pink Woman

banksnews

Υπουργείο Ναυτιλίας: Κατά δέκα χρόνια παρατείνονται οι συμβάσεις παραχώρησης των περιφερειακών λιμανιών

banksnews

Η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ «αποφασισμένη» να αντιμετωπίσει την ανισότητα των φύλων

banksnews

Επένδυση στο Ελληνικό: Πιθανό το σενάριο να ξεκινήσουν τα έργα στα τέλη του 2019

banksnews

Πληρωμές φόρων: Παρατάσεις για όσους θέλουν έκπτωση 25%

banksnews

Χρηματιστήριο: Συνεχίζει με κέρδη η Αθήνα

banksnews

Ταμείο Ανάκαμψης: Έρχονται επενδύσεις άνω των €45 δισ. – Το καλοκαίρι οι πρώτες εκταμιεύσεις

banksnews

Επίδομα 400 ευρώ του ΟΑΕΔ: Σήμερα η καταβολή – Ποιοι θα το πάρουν – Τουλάχιστον 73.000 οι εγγραφές

banksnews