Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Pizza Hut αποχωρεί από την Ελλάδα

Η πίτσα αποτελεί τρόφιμο με ασύλληπτο ποσοστό κέρδους αν λαβει κάποιος υπόψιν τα ύλικα από τα οποία αποτελείται . Η συγκεκριμένη αλυσίδα πούλησε επι μακρόν το χαιλίκι και την αμερικανιά με φανταχτερο αμπαλαζ κάνοντας θράυση τη δεκαετία του 2000 όταν ακόμα οι αγελάδες ήταν παχιές (με δανεικα….) Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και συνέχισε πεισματικα την ίδια συνταγη (btw συγχαρητηρια στον ceo ελλαδας για τις πιλογες του). Ο κύριος εξ αμερικης αντίπαλος του το έπιασε από νωρίς το νόημα και το γύρισε έγκαιρα σχετικά με την τιμολογιακή του πολιτικη (κάνοντας συνεχείς προσφορές).
Πλέον σε κάθε τετράγωνο σχεδόν υπάρχει επιχείρηση που πουλάει πιτσα άρα ο ανταγώνισμος είναι αδυσώπητος.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η πίτσα είναι τόσο ακριβή στην Ελλάδα. Οποιος έχει φαει πιτσα στις ΗΠΑ καταλαβαίνει τι εννοώ και τη σχέση προιόντος-΄κοστους.
Ακομα και στη Βένετία, πάνω στο μεγάλο κανάλι έχω φάει πίτσα, που ήταν πιο φτηνή απο την πιτσαρία τη γειτονιάς μου με κορυφαία ποιότητα.

Κατερινα

Η πιο νοστιμη πιτσα!Πολυ κριμα..

Αντώνης

Εαν πρόσφερε κάτι καλό δεν θα έκλεινε

Γιώργος

Ακριβή ναι , premium όμως ΟΧΙ, για να μη μπερδευόμαστε, εντάξει φεύγετε από μια χώρα που έχει καλό φαγητό, ποτέ δεν χρειαζόμασταν το ψευτοpremium που προσέφερε η Pizza Hut

Kostas Kazakos

To προβλημα τους ήταν τα ακριβά ενοικια. Πιτσαρία με τετοια ενοικια δεν βγαίνει. Απο την Θεσσαλονικη φύγανε το 2012. Πληρωνανε ετησιο μισθωμα 150,000 ευρώ. Η πιτσα θα επρεπε να πωλειτε 50 ευρώ για να βγούνε. Ζητούσανε και απο τους εργαζόμενους να δουλεψουνε full-time με 400 ευρώ.

Παντα απορουσα με οσους προτιμουσαν hut σε σχεση με τοπικες πιτσαριες η dominos. Και πολυ ακριβές. Ηξερα κόσμο που επαιρνε hut μονο και μονο ως statement παροτι υπηρχαν καλύτερες

Κρίμα δεν είχα φάει ποτέ μου

διαβάζω τα σχόλια πιο πάνω που λένε ότι είναι καλή και μου τρέχουν τα σάλια. Προλαβαίνω μήπως να παραγγείλω την αφράτη???

Αιρετικος

Δοξα τω θεώ σε κάθε γωνιά μια πιτσαρία,ένα καφε,ένα σουβλατζίδικο.
Δεν θα λείψει σε κανέναν η pizza hut.
Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι οι θέσεις εργασίας που χάθηκαν.

Η καλυτερη πιτσα με διαφορα, κριμα 🙁

Ναι καλά, με αυτές τις τιμές τι περίμεναν…

Φόρτωση περισσότερων σχολίων

Related posts

Πολλαπλά κερδισμένη η Ελλάδα από την πρόωρη αποπληρωμή των ακριβών δανείων του ΔΝΤ

banksnews

Μυτιληναίος: Οι μεγάλες εταιρείες να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και τη χώρα

banksnews

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ενημέρωση για την ολοκλήρωση τιτλοποίησης απαιτήσεων από δάνεια

banksnews