Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Λοταρία της Μάλτας Επεκτείνεται στο Διαδίκτυο με το Intralot LotosXi

Η Intralot ανακοίνωσε την εισαγωγή του LotosXi στην Maltco Lotteries, δίνοντας τη δυνατότητα στην Εθνική Λοταρία της Μάλτας να επεκτείνει τα αριθμοπαιχνίδια της στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση,  η Maltco Lotteries εξοπλίζεται με την προηγμένη λύση για Ψηφιακές Λοταρίες, Ιntralot LotosXi, και δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία για τα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών της Super 5, Lotto, Quaterno , Superstarκαι Quick Keno. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα online από σήμερα 30/10/2020 ικανοποιώντας τη μεγάλη ζήτηση των παικτών της εταιρίας για μια ενοποιημένη παικτική εμπειρία που θα συνδέει τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο.

Το LotosXi δίνει τη δυνατότητα στον πάροχο να ελέγχει τις συνδρομές των παικτών σε κάθε διαθέσιμο παιχνίδι και να διαχειρίζεται το περιεχόμενο τους, επιτρέποντας την πλήρη παραμετροποίηση του με βάση τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς (τοπικοποίηση) και τις προσωπικές προτιμήσεις του παίκτη. Η λύση είναι διαθέσιμη σε πολλαπλά κανάλια και προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων και ελκυστικών παιχνιδιών. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των ψηφιακών δεδομένων με στόχο τη διαμόρφωση εξατομικευμένης εμπειρίας παίκτη, δημιουργώντας προστιθεμένη αξία για τη Λοταρία αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη.

«Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των προϊόντων μας βρίσκεται ο παίκτης. Εισάγουμε τεχνολογίες αιχμής για να δημιουργήσουμε μια ενοποιημένη παικτική εμπειρία σε όλα τα κανάλια», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntralot. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που με τη λύση του LotosXi παρέχεται η δυνατότητα στην Maltco Lotteries να προσφέρει στους παίκτες της την ευκαιρία να συμμετέχουν υπεύθυνα σε παιχνίδια iLottery, συνεισφέροντας περαιτέρω στα έσοδα για κοινωφελείς σκοπούς».

Σχολιάζοντας αυτό το επίτευγμα, ο κ. Βασίλειος Κασιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco Lotteries, δήλωσε ότι η Εταιρία είναι ενθουσιασμένη που ξεκινάει να προσφέρει υπηρεσίες και να ψυχαγωγεί τους παίκτες της Μάλτας μέσα από ένα νέο κανάλι συμμετοχής σε συνδυασμό με το παραδοσιακό εμπορικό της δίκτυο. Πρόσθεσε ότι «η σημερινή ανακοίνωση είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εργασίας και προσπάθειας των ομάδων της Maltco Lotteries και της Ιntralot, οι οποίες ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά με ταχύτητα και ευελιξία στις πρωτοφανείς προκλήσεις της πανδημίας του Covid-19. Ο στόχος της νέας γενιάς iLottery είναι να προσφέρει στους νέους και υπάρχοντες παίκτες πιο γρήγορα και εύκολη πρόσβαση στα δημοφιλέστερα αριθμοπαιχνίδια της Μάλτας». Καταλήγοντας είπε ότι, ένα τόσο σημαντικό ορόσημο εδραιώνει τη θέση της Maltco Lotteries στο μέλλον. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας https://online.maltco.com και προσφέρονται με την άδεια της Αρχής Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας σε εγγεγραμμένους παίκτες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι αποκλειστικά στην Μάλτα.

Related posts

EY: «Ηγέτης» στις συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακής στρατηγικής

banksnews

Συνεδριάζει η Επ. Ανταγωνισμού για της δεσμεύσεις από τη συγχώνευση Attica–HSW

banksnews

Δέλτα Τεχνική: Προπληρώνει στις 22 Δεκεμβρίου μέρος του ΚΟΔ

banksnews

Παραγγελίες από Σκλαβενίτη μέσω efood και στη Θεσσαλονίκη

banksnews

Premia Properties: Στόχος για πενταπλασιασμό χαρτοφυλακίου ως το 2026

banksnews

Σύμβαση ΟΣΕ-Motor Oil για σύνδεση με το σιδηροδρομικό δίκτυο

banksnews

Στα 298,9 εκατ. τα κέρδη της Prodea Investments το 2019

banksnews

Στα σκαριά ελληνογερμανική ναυτιλιακή συνεργασία

banksnews

Συμφωνία με τους πιστωτές ψάχνει άμεσα η Intralot

banksnews