Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών Ι.Χ. στα Leroy Merlin με «πράσινη» ενέργεια Ηρωνα

Τη συνεργασία τους στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων ανακοινώνουν η LEROY MERLIN και η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ, αναλαμβάνοντας κοινή πρωτοβουλία για την επίτευξη των στόχων της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η LEROY MERLIN παρέχει σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης των οχημάτων τους σε 12 σημεία, σε 6 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα (σύντομα θα προστεθούν άλλα 2 σημεία στο κατάστημα LEROY MERLIN Κηφισού), απλά και ανέξοδα κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Με τη δράση της αυτή, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι ηλεκτρικοί ταχυφορτιστές (EVBox Business Line της ENGIE) εγκαταστάθηκαν στα καταστήματα της LEROY MERLIN από τον ΗΡΩΝΑ, παρέχοντας δωρεάν «καθαρή» ηλεκτρική ενέργεια στους οδηγούς που θα θελήσουν να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα στους σταθμούς φόρτισης.

Με δήλωσή της, η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Άσπα Νικολοπούλου αναφέρει: «Το 2020 μπορεί να μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, μας δόθηκε όμως η ευκαιρία να επισπεύσουμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη στήριξη μίας βιώσιμης κοινωνίας. Η κρίση του COVID-19 είναι από πολλές απόψεις μια ανθρωπιστική κρίση, όμως οι σημαντικές κινήσεις που είχαν προγραμματιστεί για το 2020, δεν τέθηκαν σε αναμονή, προχωρώντας γοργά στη δημιουργία ενός πράσινου αποτυπώματος για τη LEROY MERLIN».

Ο κ. Γιώργος Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΩΝ, επισημαίνει: «Ο ΗΡΩΝ πρωταγωνιστεί στη διείσδυση της πράσινης ενέργειας και με πρωτοποριακά προγράμματα, όπως το ΕΝ.Α και με επιτυχημένες συνεργασίες, όπως αυτή με τη LEROY MERLIN, υλοποιούμε τη δέσμευσή μας στην προσπάθεια για τον περιορισμό των εκπομπών αέριων ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος. Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, ο ΗΡΩΝ προτρέπει τους πολίτες στη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τόσο στο σπίτι και στην επιχείρηση, όσο και σε σχέση με την κίνησή τους. Η ηλεκτροκίνηση είναι ένας τομέας που θα μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο και με τέτοιες πρωτοβουλίες ευελπιστούμε να συμβάλουμε στην εμπέδωσή της στη συλλογική συνείδηση. Η εταιρεία μας, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία, παραμένει προσηλωμένη στη σύναψη συμμαχιών που οδηγούν σε ένα «πράσινο» και βιώσιμο μέλλον – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για συνεργάτες με το κύρος και την αναγνώριση της LEROY MERLIN»

Related posts

Prodea ΑΕΕΑΠ: Που θα κριθεί το μέγεθος της ΑΜΚ

banksnews

Πρώτος μαραθώνιος καινοτομίας για Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης

banksnews

Πρόταση μίσθωσης παραγωγικών εγκαταστάσεων της ΕΒΖ από την Innovation Brain

banksnews

Επιβραβεύει την ασφαλή οδήγηση η Anytime στην Κύπρο

banksnews

Αυξημένα 20% τα έσοδα Quest στο 9μηνο

banksnews

Αύξηση πωλήσεων και κερδών το 2019 για τη Westnet

banksnews

Ευρωπαϊκή Πίστη: Η μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με 4 διεθνή πρότυπα ISO

banksnews

«Καυτό» 2021 προμηνύεται στην πληροφορική

banksnews

Notos Com: Δεν κινδυνεύει το deal με τo M&G Investment fund

banksnews